Zwemmen bij Hooge Holt

Op ’t Hooge Holt kunt u het hele jaar door genieten van vele uren zwemplezier in ons binnenzwembad. Bovendien bieden we voor de kinderen ook zwemlessen aan. Dat is een leuk en veilig idee. In de zomermaanden kunt u heerlijk afkoelen in ons buitenzwembad.

Binnenzwembad

Op 't Hooge Holt hebben we een fantastisch binnenzwembad met diverse baden. Kinderen kunnen zich er de hele dag vermaken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbadje met superleuke waterspeeltoestellen.

Buitenzwembad

In het zomerseizoen kunt u op Familiepark 't Hooge Holt lekker buiten zwemmen in het buitenbad. Dit zwembad bestaat uit verschillende baden en voor de allerkleinsten is er een heel leuk peuterbadje. En als u even niet in het water ligt, kunt u onder een parasol plaatsnemen op een van de ligbedden.

Openingstijden binnen- en buitenzwembad

Het binnenzwembad is dagelijks geopend van 09.00 tot 20.00 uur en is alleen toegankelijk voor gasten van Familiepark 't Hooge Holt.

Zwemles

Als uw kinderen nog geen zwemdiploma hebben, kunnen bij zwemschool ‘Born 2 Swim’ op zwemles. Hierbij staan de kernwoorden veiligheid, vertrouwen, plezier, individuele aandacht, rust, duidelijkheid en techniek altijd centraal. Born 2 Swim verzorgt de lessen vanuit de gedachte dat zwemles voor kinderen leuk moet zijn. Zo leren ze leren sneller zwemmen! De zwemles wordt vanuit het water begeleid. Dit geeft kinderen een veilig gevoel en zo zijn ze makkelijker te helpen met de verschillende zwemslagen. Tarieven, lestijden en het inschrijfformulier vindt op www.zwemschoolborn2swim.nl.

Hooge Holt Zwembad

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]