Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Winkels op 't Hooge Holt

Is de pindakaas ineens op? Of wilt u graag een kaartje naar familie sturen? Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken vindt u op Familiepark 't Hooge Holt een aantal winkels waar u voor de kleine boodschappen terecht kunt. Wel zo handig.

't Puure Holt

't Puure Holt is de informatie- en cadeaushop bij de receptie op 't Hooge Holt. Hier vindt u van alles om uw verblijf in ons park extra makkelijk te maken. Bij 't Puure Holt kunt u terecht voor informatie over de streek en fiets- en wandelroutes. Maar ook kunt er ook entreekaarten voor attractiepark Slagharen en Wildlands Emmen kopen. Ook nieuwe ansichtkaarten van het park en een puzzel van Guus, Gelien en Kwiebus zijn hier verkrijgbaar! Wilt u een souvenir meenemen voor thuis? Probeer dan een van de vele heerlijke streekproducten.

De buurtsuper

Heeft u wat kleine boodschappen nodig? Dan biedt de buurtsuper op het park uitkomst. U kunt er ook broodjes bestellen en afhalen, en er zijn ontbijtpakketten verkrijgbaar. Voor de kleintjes is er leuk speelgoed te koop. De buurtsuper is in de weekenden en in de schoolvakanties elke dag geopend van 08.30 tot 11.00 uur.

Boodschappen en winkelen

Het centrum van Gramsbergen is niet zeer groot, maar heeft diverse leuke winkels, restaurants en cafés. Bij mooi weer is een terrasje op een van de gezellige terrassen rondom de oude kerk erg aantrekkelijk. Wilt u boodschappen doen? Dan loopt u in ongeveer 10 minuten van Familiepark ‘t Hooge Holt naar de Plus-supermarkt tegenover het NS-station.