Winkels op 't Hooge Holt

Is de pindakaas ineens op? Of wilt u graag een kaartje naar familie sturen? Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken vindt u op Familiepark 't Hooge Holt een aantal winkels waar u voor de kleine boodschappen terecht kunt. Wel zo handig.

't Puure Holt

't Puure Holt is de informatie- en cadeaushop bij de receptie op 't Hooge Holt. Hier vindt u van alles om uw verblijf in ons park extra makkelijk te maken. Bij 't Puure Holt kunt u terecht voor informatie over de streek en fiets- en wandelroutes. Maar ook kunt er ook entreekaarten voor attractiepark Slagharen en Wildlands Emmen kopen. Ook nieuwe ansichtkaarten van het park en een puzzel van Guus, Gelien en Kwiebus zijn hier verkrijgbaar! Wilt u een souvenir meenemen voor thuis? Probeer dan een van de vele heerlijke streekproducten.

 

Kleine boodschappen

Bij de receptie kunt u terecht voor de meest hoognodige artikelen, zoals koffie, thee, tandpasta, luiers en dameshygiëne-artikelen. Ook vindt u er een klein assortiment speelgoed. Uiteraard bieden we hier ook onze streekproducten aan. 

Broodjesservice

Ook kunt u in het 't Hooge Holt gebruikmaken van onze handige broodjesservice. daarvoor kun u terecht bij:

  • de horeca (in de vakanties en de weekenden)
  • de receptie (in het laagseizoen)

Boodschappen en winkelen

Het centrum van Gramsbergen is niet zeer groot, maar heeft diverse leuke winkels, restaurants en cafés. Bij mooi weer is een terrasje op een van de gezellige terrassen rondom de oude kerk erg aantrekkelijk. Wilt u boodschappen doen? Dan loopt u in ongeveer 10 minuten van Familiepark ‘t Hooge Holt naar de Plus-supermarkt tegenover het NS-station.

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]