Op en rond 't Hooge Holt

Eten en drinken

Op Familiepark t Hooge Holt is van alles toe doen om een verblijf op het park onvergetelijk te maken. Lekker eten en drinken hoort daarbij. En ‘gemak dient de mens’ met de aanwezigheid van een buurtsuper en gezellige horecagelegenheden.

Winkels en shoppen

Is de pindakaas ineens op? Of wilt u graag een kaartje naar familie sturen? Op ‘Hooge Holt is aantal winkels waar u voor de kleine boodschappen terecht kunt. In de buurt van het park kunt u de echte boodschappen doen en winkelen.

Voor de kinderen


Kinderen hoeven zich op familiepark ’t Hooge Holt geen moment te vervelen. Het park zelf biedt met zijn vele groen al veel buitenspeelmogelijkheden. Uiteraard hebben we zeer veel speeldingetjes waarmee kinderen een aantal uurtjes zoet zijn. Reken maar!

Sport en spel

Op familiepark ‘t Hooge Holt is van alles te doen. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Wie lekker op het park actief wil zijn, kan bij bijvoorbeeld fitnessen, bowlen, zwemmen, midgetgolfen en klootschieten.

Zwemmen


Op ’t Hooge Holt kunt u het hele jaar door genieten van vele uren zwemplezier in ons binnen- of buitenzwembad. Bovendien bieden we voor de kinderen ook zwemlessen aan. Dat is een leuk en veilig idee.


Beauty & wellness


’t Hooge Holt is met haar bosrijke omgeving van nature een plaats om heerlijk te ontspannen en lekker tot rust te komen. En met de wellnessmogelijkheden bij viatliteitscentrum Feetality of het rustmomentje bij Haarstudio 't Hooge Holt zet u natuurlijk helemaal de puntjes op i.

In de omgeving

De omgeving van 't Hooge Holt heeft veel te bieden. U kunt er wandelen en fietsen, er zijn diverse attractieparken en musea en recreatieplassen. Uiteraard kunt ook van het vele groen in de omgeving genieten. Kijk snel wat er allemaal in de buurt van het park te beleven is. 

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]