Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Wanneer wilt u op vakantie?

Ontbijt- en dinerarrangement in ’t Hooge Holt

In Familiepark ’t Hooge Holt kunt u de dag goed starten met een heerlijk ontbijtbuffet. En ’s avonds kunt u dag smakelijk afsluiten met smaakvol tweegangendiner.

Midweekarrangement € 90,00 p.p.*

4x tweegangendiner (maandag t/m donderdagavond)* 4x ontbijtbuffet (dinsdag t/m vrijdagmorgen) inclusief ½ uur bowlen. 

Weekendarrangement € 67,50 p.p.

3x tweegangendiner (vrijdag-, zaterdag- en zondagavond)* 3x ontbijtbuffet (zaterdag-, zondag- en maandagmorgen) inclusief 1 x midgetgolfen * Drankjes tijdens het diner zijn niet in de prijs inbegrepen. Heeft u dieetwensen? Laat het ons weten, dan houden wij daar rekening mee. Bij aankomst in het park ontvangt u de voucher voor deelname aan het arrangement.

Ontbijt

Iedere ochtend tussen 08.30 -10.30 uur: ontbijtbuffet. Met versgebakken Kaiserbroodjes, pistolets, croissants, wit- en bruinbrood, kaas en vleeswaren, hartig en zoet beleg, boter, margarine, gekookte eieren, verse koffie, thee, jus d`orange en melk.

Diner

Diner: ’s avonds tussen 17.00- 9.30 uur in Gasterij Spiezz, De kok bereid voor u een heerlijk tweegangen diner. U kunt kiezen uit een voor- en hoofdgerecht, of een hoofdgerecht met een nagerecht.

Reserveren

Deze midweek- en weekendarrangementen kunt u - tot uiterlijk twee dagen voor aankomst -reserveren bij uw boeking, of telefonisch via de receptie van ’t Hooge Holt 0524-442100.

Los ontbijt of diner?*

Wilt u reserveren voor één keer ontbijt en diner? Dat kan natuurlijk ook! U kunt dit vooraf reserveren via de receptie of tijdens uw verblijf via restaurant De Spiezz via 0524-442104.

 

* Alleen beschikbaar in de vakanties.

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]