In de omgeving van 't Hooge Holt

Gramsbergen ligt in Noordoost-Overijssel aan de N34 (Zwolle-Emmen). Het is een stadje aan rivier de Vecht is sinds 1 januari 2001 onderdeel van de gemeente Hardenberg. Gramsbergen bestaat uit de kernen Gramsbergen en De Krim en de buurtschappen Ane, Anevelde, Anerveen, Den Velde, Holthone, Holtheme en Loozen. In de omgeving is van alles te doen. Op deze pagina ziet u een selectie van recreatiemogelijkheden en tips voor leuke uitjes in de buurt van Familiepark 't Hooge Holt.

Zwemplassen en wandelgebieden

Recreatieplas Oldemeijer Hardenberg

Boswachterij De Oldemeijer is het hele jaar open voor recreatie. In deze staatsbossen (net achter Hardenberg) liggen verschillende wandelroutes en er is een speelvijver met een strand rondom het water. In het midden van de vijver ligt een eilandje dat u zwemmend of via een voetbrug kunt bereiken. Rond de plas zijn toiletten aanwezig en bij mooi weer is er een kiosk met snacks. De Oldemeijer ligt langs de provinciale weg Ommen-Hardenberg (N34). Borden langs de weg verwijzen u naar de parkeerplaats van de Oldemeijer. Goed nieuws: die is gratis!


Zwemplas Schoonhoven

Zwemplas Schoonhoven ligt tussen de plaatsen Elim en Hollandscheveld. De recreatieplas heeft een mooi zandstrand en diverse speelattributen. Deze grote zwemplas heeft een veilige diepte op stahoogte en een deel van de plas en het strand is speciaal ingericht voor kinderen. Aan het strand ligt ook strandpaviljoen met een groot terras. In de winter kun je er heerlijk schaatsen. Uiteraard moet het dan wel eerst een poosje flink gevroren hebben!

Voor de kinderen

Voor de hele familie

Informatieve uitjesBlijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]