Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Wanneer wilt u op vakantie?

Mad Monkey Jungle

Mad Money Jungle is een schitterend overdekt kinderspeelparadijs waar we trots op zijn. Het is een ideale plek om er een supervet verjaardagsfeestje te vieren en een lekker hapje te eten.

klimmen en klauteren

Mad Monkey Jungle is een paradijs voor elke jonge Tarzan en Jane. Er is van alles te doen en te beleven. Met onder andere een klimwand, buisglijbaan, kussenhoek, zandwip en lianenopgang is dit speelparadijs een spannende en spectaculaire speeljungle die een kinderhart sneller doet kloppen. En terwijl de kinderen lekker klimmen en klauteren, kunt u genieten van een kopje koffie met ‘iets’ erbij of lekker lunchen in de Plaza of dineren bij Gasterij Spiezz.

Toegang tot Mad Monkey Jungle

Voor gasten van 't Hooge Holt is Mad Monkey Jungle natuurlijk gratis. Verblijft u niet in ons park, maar wil u uw kinderen toch lekker laten spelen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Tarieven

  • Kinderen t/m 2 jaar en ouders: gratis
  • Kinderen vanaf 3 jaar: € 4,50 voor een dagentree

Mad Money Jungle website

Wilt u meer weten? Mad Monkey Jungle heeft een eigen website. Daarop vindt u alle informatie.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 20:30
Dinsdag 09:30 - 20:30
Woensdag 09:30 - 20:30
Donderdag 09:30 - 20:30  
Vrijdag 09:30 - 20:30
Zaterdag 09:30 - 20:30
Zondag 09:30 - 20:30

Mad Monkey Jungle