Eten en drinken op ’t Hooge Holt

Op Familiepark 't Hooge Holt doen wij er alles aan om uw verblijf op het park onvergetelijk te maken. Lekker eten en drinken hoort daarbij. En ‘gemak dient de mens’ met de aanwezigheid van gezellige horecagelegenheden op het vakantiepark.

Gasterij Spiezz

Gasterij Spiezz is een restaurant op 't Hooge Holt waar u een heerlijk hapje kunt eten. De menukaart is samengesteld met heerlijke streekproducten van onder andere de Buffelfarm uit Radewijk en de Bessentuin uit Burcht. Gasterij Spiezz is dagelijks geopend van 17:00 tot 21:00 uur. Bekijk hier de menukaart.

Plaza

Plaza is het centrale middelpunt van het hoofdgebouw in ons park. Hier kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie met gebak of een smakelijke snack. Uw kinderen zullen zich intussen uitstekend vermaken met de speelautomaten of al klimmend en klauterend avonturen beleven in Mad Monkey Jungle.

Snackbar

Heeft u geen om te koken of uitgebreid uit eten te gaan? Dan biedt de snackbar op ‘t Hooge Holt altijd uitkomst met een ruime keuze aan snacks, friet, dranken, ijsjes en leuke kindermenu's. Kortom: zoveel mensen, zoveel smaken! U kunt al dat lekkers in de snackbar opeten of mee naar huis nemen.

Zanzibar

De Zanzibar is de plek waar eigenlijk iedereen zich thuis voelt. Onder het genot van een lekker biertje of borrel is dit gezellige café dé plek om bij te kletsen met vrienden, familie of kennissen. U kunt uw gezelschap er ook uitdagen voor een potje darts.

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]