Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Wanneer wilt u op vakantie?

Animatie op 't Hooge Holt

Het Hooge Holt-animatieteam is ieder weekend en in de schoolvakanties aanwezig. Guus en Gelien organiseren veel superleuke activiteiten en hopen dan ook dat iedereen gezellig mee komt doen.

Elk weekend en elke schoolvakantie is het animatieteam met Guus en Gelien aanwezig om leuke dingen te doen. Hieronder vindt u het recreatieprogramma. Bekijk onze Facebookpagina voor leuke foto's. Guus en Gelien zijn ook te vinden op Instagram!

Recreatieprogramma

06 december t/m 8 december

Bij aankomst op ’t Hooge Holt ontvangt u het uitgebreide recreatieprogramma van het animatieteam.

Informatie voor ouders

  • Alle activiteiten starten bij de kidsclub, tenzij het anders aangegeven staat in het programma
  • Alle activiteiten zijn gratis, tenzij anders staat aangegeven
  • Voor sommige activiteiten is aanmelding gewenst. Dit kunt u doen bij de receptie
  • Het kan voorkomen dat het animatieteam foto's maakt tijdens activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen? Geef dit dan vooraf bij hen aan
  • Om verwarring te voorkomen: Gelien en Guus zijn natuurlijk het animatieteam; niet het oppasteam.

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Kwiebus

Ik woon samen met mijn apenvriendjes in de Mad Monkey Jungle. Ik ga geregeld even naar buiten om samen met Guus en Gelien weer nieuwe kinderen te ontmoeten en om samen te spelen. We maken veel plezier en beleven allerlei avonturen! Komen je gezellig met ons meedoen?