Wanneer wilt u op vakantie?

Fun & Entertainment voor jong en oud!

Ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert op Dormio Resort Eifeler Tor leuke, uitdagende en afwisselende binnen- en buitenactiviteiten. Voor verschillende leeftijdscategorieën is er van alles te doen, zodat u met het hele gezin kunt genieten van een onvergetelijke familievakantie in de Duitse Eifel.

Dormio Fun & Mio voor kinderen tot 9 jaar

Mio Kids Club – 2 t/m 9 jaar

Voor de jongste gasten, in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 9 jaar, is er de Mio Kids Club. Hier worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals samen dansen, spelletjes spelen en speurtochten. Willen uw kinderen alvast kennismaken met Mio? Lees hier verder.  

Dormio Fun & Active voor tieners

Dormio Fun & Active – 9 t/m 14 jaar

Voor tieners, in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 14 jaar, bieden wij een speciaal Fun & Active programma met toffe sportactiviteiten, leuke workshops, outdoor activiteiten en uitdagende bosspellen. Wilt u meer weten over deze ontmoetingsplek speciaal voor tieners? Lees hier verder.

Dormio Fun & Entertainment: speciaal voor volwassenen

In de zomervakantie organiseren we, naast activiteiten voor uw kinderen, ook verschillende activiteiten voor volwassenen om uw verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor nog gezelliger te maken. Geniet aan de gezellige promenade van livemuziek, speel mee met een spannende bingo-avond of laat uw smaakpapillen trakteren tijdens een thema-avond in onze horeca.

Wilt u weten wat er op het programma staat tijdens uw verblijf? Vraag naar het entertainmentprogramma bij de receptie of kijk tijdens uw verblijf op het Dormio Compass.

Boek nu uw verblijf in de Eifel!
Bingo avond op Dormio Resort Fun & Entertainment Eifeler Tor

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]