Een dag op de prachtige stranden van El Campello

Tip van een local: Angela
11 juni 2020

El Campello biedt verschillende opties voor een relax dagje strand want het ligt aan een 23 kilometer lange kustlijn. Aan deze kustlijn vindt u de prachtige zandstranden Muchavista en Carrer La Mar en mooie rustige baaitjes zoals Morro Blanc en Carritxal.

Playa Muchavista

Playa Muchavista is het bekendste en meest populaire strand in El Campello en is ongeveer 3,3 kilometer lang. In de zomer heeft dit strand allerlei faciliteiten om van een heerlijk dagje aan zee te genieten, denk aan ligbedden, parasols en toiletten. Wilt u liever het water op? Op Playa Muchavista worden verschillende watersportactiviteiten georganiseerd. Aan de lange promenade langs het strand vindt u tal van restaurantjes waar u kunt genieten van een heerlijke lunch en een koud drankje.

Playa del Carrer La Mar

Bent u op zoek naar een strand waar er activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen? Dan is het strand Playa del Carrer La Mar de perfecte locatie voor een gezellige stranddag met het hele gezin. Dit 2 kilometer lange strand ligt direct aan de promenade zodat u tussendoor ook lekker even een ijsje kunt halen. Dit familiestrand heeft dezelfde faciliteiten als Playa Muchavista. Beide stranden hebben een blauwe vlag en zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. 

Geen vakantie zonder huisgemaakt schepijs!

U mag de ijssalon natuurlijk niet overslaan op vakantie. Wilt u naar een ijssalon met huisgemaakt schepijs? Ga dan naar Heladeria Mira op de boulevard bij Playa del Carrer la Mar. Het ijs staat zonder twijfel op nummer 1, volgens de Spanjaarden. Ik denk dat u Mira meerdere keren moet bezoeken om alle smaken te kunnen proeven.

Tip: Probeer een ijsje met Turon, dat is Spaanse nougat, of Tarta de queso, Cheesecake.

El Campello baaitjes

Houdt u meer van een rustig baaitje om in alle rust te genieten van een relax dagje strand? Dat kan ook in de omgeving van El Campello! Vanaf Dormio Resort Costa Blanca loopt u het heerlijke zandstrand van Lanuza op. Het water is hier heel rustig zodat u heerlijk kunt zwemmen. Dit baaitje is ook geliefd voor gezinnen met kleine kinderen omdat het water geleidelijk wat dieper wordt. Een ander baaitje voor een heerlijk dagje in de zon is Cala del Morro Blanc. Dit knusse baaitje wordt ook wel "Coveta Fumá" genoemd. Vanwege het heldere water is dit ook een perfecte plek om te gaan duiken.

Stranden van El Campello Bezoek Playa Muchavista tijdens uw verblijf op Dormio Resort Costa Blanca Geniet van heerlijk schepijs tijdens uw vakantie in Spanje Coveta Fuma
Cala Lanuza: prachtig zandstrand voor Dormio Resort Costa Blanca

Wandel vanuit uw appartement het strand op

Vanuit uw appartement op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa heeft u een prachtig zicht op de Middellandse Zee. U staat binnen enkele stappen op het prachtige strand van Lanuza. Na een dag op het strand, kunt u op het resort heerlijk genieten van de uitgebreide faciliteiten. Meerdere zwembaden, sfeervolle restaurants en een ontspannende Spa & Wellness zorgen ervoor dat uw verblijf nog aangenamer wordt!

 

Nu uw vakantie boeken >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]