Wanneer wilt u op vakantie?

Ecologisch golfen op Bonaire!

Houdt u van een uitdagend potje golf? Op Bonaire is dit zeker mogelijk. Op het prachtige eiland Bonaire ligt namelijk een ecologische golfbaan! Een inspirerende golfvakantie op Bonaire boekt u dus bij Dormio Bonaire Village.

Prachtige natuur

Op de golfbaan, Piedra So, kunt u ecologisch golfen middenin een prachtig stuk natuur aan de zuidoost kust van het eiland. Er zijn geen met gras aangelegde uitgestrekte fairways, maar u speelt hier op de lokale vegetatie!

Oorspronkelijk landschap

Het feit dat het originele landschap zo veel mogelijk intact is gelaten, maakt het golfen op Bonaire zo bijzonder. Voor de golfbaan zijn geen grote stukken eiland op de schop gegaan. De bunkers zijn gemaakt van zand van het eiland zelf en er zijn uitdagende waterobstakels. Golfen in de plaatselijke natuur zal een heel nieuwe ervaring zijn.

Aangepaste regels

Belangrijk om te weten is dat er een aantal lokale aanpassingen op de regels zijn gemaakt. Het is handig om deze regels, te vinden op Piedraso.com, vooraf door te nemen. Verder is het niet nodig om uw gehele golfuitrusting mee te nemen. Deze kunt u huren op de golfclub zelf.

Club Piedra So ligt op slechts 10 tot 15 minuten rijden vanaf Dormio Bonaire Village.
 
Contact en informatie Golf Club Piedra So

  • Volledige 18-holes baan
  • Lengte van 5.557 meter
  • Golfuitrusting te huur bij de club
  • Green Fee 


Reserveren

Het is raadzaam om minimaal twee dagen van tevoren te reserveren. Stuur daarvoor een Engelstalige e-mail naar info@piedraso.com of bel met telefonnummer 717 8684.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]