Wanneer wilt u op vakantie?

Dormio Bonaire Village: de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke duikvakantie!

Bonaire is één van de beste duiklocaties ter wereld, de ideale plek dus om te genieten van een spectaculair onderwaterleven. De appartementen van Dormio Bonaire Village liggen nabij de uitstekende duiklocaties en mooie stranden. Perfect dus voor u als duikliefhebber!

Wilt u tijdens uw vakantie op Bonaire ook een duik maken?

Dormio Bonaire Village beschikt nu ook over een eigen duikfaciliteit, Dive Factory. Als gast van het resort kunt u daar terecht voor alles op het gebied van scuba diving!

Door de unieke ligging in de Caribische zee is het water rond Bonaire kristalhelder. Volgens kenners komen er maar liefst 469 verschillende soorten vissen voor in de wateren rondom Bonaire. Eenmaal te water waant u zichzelf in een groot tropisch aquarium. Papegaaivissen zijn de meest voorkomende vissen in de riffen van Bonaire, deze vissen zijn prachtig gekleurd en kunnen meer dan één meter groot worden.

Lees hier meer over duiken op Bonaire >>
Duiken op Bonaire bij Dormio

Professionele begeleiding direct naast de deur van uw appartement op Bonaire

Bent u een beginnende of ervaren duiker? Bij de Dive Factory op Dormio Bonaire Village kunt u 7 dagen per week terecht voor professionele begeleiding en advies van onze duikinstructeurs. U kunt er eveneens uw duikmaterialen en duiktank huren, uw spullen veilig spoelen en opbergen in de gearroom. Wilt u op Bonaire uw divemaster halen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden want ze zijn PADI-gecertificeerd.

 

De kust en de zee rondom Bonaire vormen samen het Bonaire Marine Park. Het koraal op Bonaire wordt goed beschermd. Op verschillende locaties worden gemarkeerde stenen neergelegd om het vertrappen van het koraal te voorkomen. Onze duikinstructeurs adviseren u graag over de mooiste en veiligste plekken om te duiken.

 

Boek nu uw verblijf op Bonaire >>

Bent u klaar voor een onvergetelijke duikervaring tijdens uw vakantie op Bonaire?

Als gast van Dormio Bonaire Village krijgt u bij aankomst een 20% korting voucher. Deze voucher kan ingewisseld worden voor de lucht en nitrox pakketten, de huur van duikmateriaal, intro dive, check dive en de guided dive. Vraag bij de receptie naar alle mogelijkheden!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]