Woef! Mio zoekt online vriendjes & vriendinnetjes..

Mio zit alleen thuis en verveelt zich een beetje nu er niet meer zoveel kinderen met hem komen spelen. Gelukkig hadden we een super duper geniaal woef idee! Jullie hebben bijna allemaal internet thuis, dus laten we lekker online afspreken om samen te spelen! Word jij mijn online vriendje of vriendinnetje?

 

 

Nieuw: Wie heeft er zin in lekkere HotDogs?

Mio is dol op lekker eten, heb jij ook zo'n zin in een lekkere HotDog? Vandaag laat hij stap voor stap zien hoe je deze heel eenvoudig thuis kunt maken! Jummie!
 
Dit was voorlopig de laatste online activiteit want vanaf morgen gaat Mio allerlei buitenactiviteiten organiseren in de Kids Club op Dormio Resort Maastricht. Komen jullie ook spelen? 

Ken jij het officiële Mio dansje al?

Mio houdt heel erg van dansen! Hij vindt het superleuk om samen met de kinderen op de Dormio resorts te dansen op zijn eigen liedje. Helaas kan dat nu even niet samen, maar speciaal voor iedereen die nu thuis moet blijven hebben we het dansje opgenomen.

 

Oefen je met ons mee? Dan kunnen we hopelijk straks weer samen dansen op de resorts! Zorg dat je geluid aan staat en dans met Mio mee!

 

Mio nu ook op TikTok!

Wisten jullie dat Mio heel soepel in de heupen is? Zijn dansjes zijn vanaf nu te zien op TikTok! Klik hier om Mio ook op TikTok te volgen! Woef je daar!

 

Volg Mio op TikTok!

Audioboek - Mio zoekt een huis

Wisten jullie dat Mio een eigen boek heeft? Het boek wordt vaak voorgelezen op de verschillende resorts van Dormio en het is te koop bij de receptie. Wij vonden het een beetje zielig dat nu niet alle kindjes naar Mio kunnen komen door het coronavirus. We hebben samen met Mio een super de woefer plan bedacht! We hebben het verhaal van Mio opgenomen als audioboek! Nu kan je het hele verhaal, zo vaak als je wilt, terugluisteren, woef!

 

Voorleesboek bestellen? Neem contact met ons op!

Paaseieren zoeken met Mio!

Woef! Vrolijk Pasen! Bij Pasen hoort natuurlijk eieren zoeken. Mio heeft speciaal voor alle online vriendjes paaseieren verstopt. Bekijk het filmpje en tel alle eieren die je voorbij ziet komen. Heb je ze allemaal geteld? Zet het juiste aantal eieren dan in de opmerkingen onder onze Facebookpost. Onder alle goede antwoorden verloot Mio, na Pasen, een mooie prijs. (K)eileuk toch? Veel succes en plezier!

Paaseieren schilderen!

Het is bijna Pasen dus Mio heeft voor jullie weer iets leuks bedacht. Dit weekend gaan we paaseieren schilderen, woef! Doen jullie mee? Mio heeft iets heel creatiefs bedacht! Bekijk de video hieronder. Heel woef veel plezier!

Kleuren: Mio's kleurplaat

Mio is dol op kleuren, dat doet hij graag samen met zijn vriendjes in de Kids Club of buiten met stoepkrijt. Maar om ervoor te zorgen dat jij thuis ook een mooie tekening kunt maken, delen we nu één van zijn favoriete kleurplaten. Pak alvast je kleurpotloden en vraag aan je ouders of ze de tekening willen printen. Veel kleurplezier! Vergeet niet jouw ingekleurde kleurplaat te delen op onze Facebook-pagina! Mio wil heel graag jouw tekening bewonderen! 

 

spuɐןɹǝpǝu = 4 'suɐɹɟ = 3 'sʇınp = 2 'spuɐןɹǝpǝu = 1

Spelletje: in welke taal is het Mio lied?

Hier hoor je vier liedjes van Mio. In welke taal zijn de liedjes? Woef! Dat is gek! Het goede antwoord staat onder de liedjes, maar dan moet je wel even ondersteboven leren lezen...

Hebben jullie Mio al ontmoet?

Hallo allemaal! Ik ben Mio en ik hou heel erg van gezelligheid, woef! Ook hou ik van lekker eten, dit kun je wel zien aan mijn iets te dikke buik. In mijn eigen Mio Kids Club op de resorts van Dormio ga ik altijd op zoek naar kinderen die met mij willen spelen, dansen en gek doen. Ik ben dol op speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en naar spannende verhalen luisteren. Wat vind jij leuk om te doen?

Dat was leuk! Hou onze website in de gaten voor de volgende activiteit!
#miomoment