Persoonlijk bericht namens Dormio Holidays

18-03-2020

Blijf vooral dromen van die onbezorgde vakantie!

Beste gast,
 
‘Een onbezorgde vakantie’, dat is doorgaans dé reden voor een bezoek aan de Dormio resorts en hotels. Helaas ziet de wereld er plotseling heel anders uit. We moeten zoveel mogelijk binnen blijven en reizen naar het buitenland wordt afgeraden of is voorlopig niet mogelijk. Die onbezorgde vakantie lijkt ineens heel ver weg. 
 
We begrijpen dat je je zorgen maakt over de situatie waar we nu in zitten en dat je op dit moment niet weet of en wanneer je weer op vakantie kunt gaan. Alle onzekerheden rondom het Coronavirus hebben veel impact, op jou en op al onze gasten, onze medewerkers en onze resorts en hotels.

Vragen over uw reservering
In deze tijd is het belangrijk er voor elkaar te zijn. Momenteel gaat onze aandacht uit naar al onze gasten die de komende periode geraakt worden door de diverse maatregelen. Wij zetten alles op alles om hen op de best mogelijke manier te helpen. Heeft u een verblijf geboekt voor de komende periode? Wij zullen, op basis van urgentie, contact met u opnemen. We verzoeken je vriendelijk ons alleen per e-mail te benaderen en hopen op je begrip. Bekijk hier meer over de informatievoorziening richting gasten.

Wil je meer weten over de maatregelen die Dormio neemt op de resorts? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen.

Positieve energie
Wij hopen dat we je via deze weg wat positieve energie kunnen sturen en je kunnen aanmoedigen om te blijven dromen over een onbezorgde vakantie.
 
Over een tijdje, als het normale leven weer op gang komt, verwelkomen we je heel graag voor een heerlijk verblijf in onze Dormio hotels en resorts. Tot die tijd moeten we nog even blijven dromen.
 
Namens alle medewerkers van Dormio Resorts & Hotels: we danken hartelijk voor je begrip en wensen je veel gezondheid in deze tijden. Pas goed op elkaar én op uzelf!
 
Met hartelijke groet,

Team Dormio Resorts & Hotels