Maak kennis met de Resort Manager van Dormio Resort Obertraun!

12-10-2020

Graag stellen wij je voor aan Jo Habets, de Resort Manager van Dormio Resort Obertraun. Jo is sinds mei 2017 werkzaam op Dormio Resort Obertraun met als doel dit resort tot zijn pensioen te mogen leiden. Wij hebben hem gevraagd hoe hij in Obertraun terecht is gekomen, wat Dormio Resort Obertraun zo uniek maakt, wat er te beleven is in de omgeving en nog meer. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Hoe zou je jezelf beschrijven?
Als een echte Maastrichtse Bourgondiër! Ik houd van gezelligheid, goed eten en een glaasje wijn.

Hoe ben je in Obertraun terecht gekomen?
Als Nederlander was ik 33 jaar geleden op vakantie in Tirol. Hier heb ik mijn Oostenrijkse vrouw leren kennen. Nu woon ik op Dormio Resort Obertraun in het mooiste plekje van Salzkammergut. Hier geniet ik elke dag wanneer ik op sta en naar buiten kijk.

Wat is jouw taak op Dormio Resort Obertraun?
Ik zorg ervoor dat de gasten en medewerkers het naar hun zin hebben op het resort en dat de gasten na een heerlijke vakantie ook weer terugkomen.

Wat maakt volgens jou Dormio Resort Obertraun uniek?
Ten eerst de ligging, het is gelegen in het prachtige UNESCO-werelderfgoed naast Hallstatt met een natuur waar je nooit genoeg van krijgt. Ten tweede de manier waarop wij met onze gasten omgaan. Samen met mijn team doen we er alles aan om de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Wat is er te beleven in de omgeving van Dormio Resort Obertraun?
Dormio Resort Obertraun ligt op 511 meter hoogte in een prachtig dal. Er zijn daarom mooie bezienswaardigheden en er is voor iedereen wat te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de stad Salzburg, de zoutmijnen of het Five Fingers uitkijkplatform. Daarnaast kun je in de omgeving ook mountainbiken, bergklimmen, skiën of zwemmen.

Waar ben jij mee bezig geweest tijdens de coronacrisis?
Tijdens deze periode hebben we met onze collega’s ons resort nog wat mooier gemaakt. Het resort heeft wat laagjes verf gekregen en we hebben nieuwe decoratie neergezet. Verder heb ik veel tijd gehad om na te denken. In deze periode heb ik mij vooral gerealiseerd dat ik heel blij ben dat ik op deze mooie locatie mag wonen en werken.

Jo en zijn team ontvangen je graag in het prachtige Obertraun om je een fantastische vakantie te bezorgen!