Maak kennis met de Resort Manager van Dormio Resort Maastricht!

15-10-2020

Graag stellen wij je voor aan Cees Santifort, de Resort Manager van Dormio Resort Maastricht. Wij vroegen hem wat hij zo leuk vind aan het werk op Dormio Resort Maastricht, wat hij in zijn vrije tijd doet en wat hij vroeger wilde worden.

Wat is jouw taak op Dormio Resort Maastricht?
Als Resort Manager zorg ik er samen met mijn team voor dat de gasten kunnen ontspannen en genieten van een zorgeloos verblijf op Dormio Resort Maastricht.

Wat vind je het leukste aan je werk als Resort Manager?
Hierop geef ik het eenvoudige antwoord, maar dit is voor mij ook zeker het goede antwoord. Ik vind het namelijk het leukst om ervoor te zorgen dat we de gasten de meest fantastische vakantie hebben. Daar gaat het uiteindelijk wel om. Als dat dan uiteindelijk weer gelukt is, kan ik daar altijd enorm van genieten. Mijn werk is om mijn team draaiend te houden, ieder op zijn of haar specialisme. Alle specialismes samen zorgen dan weer voor de fantastische vakantiebeleving. Ik kan er ook van genieten wanneer ik mijn team en het resort zie groeien. Letterlijk in omvang, maar ook in kwaliteit. Dat ik daaraan kan bijdragen en zelfs verantwoordelijk voor ben, is het leukste en dankbaarste dat er is!

Wat doe je graag in mijn vrije tijd?
In mijn vrije tijd probeer ik zelf ook zo veel mogelijk te genieten. Hierbij speelt eten en drinken een belangrijke rol. Dat mag in een bar of restaurant zijn, maar vooral ook thuis. Gezellig aperitieven en uitgebreid koken. Samen met mijn echtgenote trekken we graag door de wijngebieden van Italië, bij voorkeur richting Piemonte en Zuid-Toscane. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk de familiebanden goed te onderhouden en ook onze vriendenkring is ons veel waard. Hier spendeer ik de meeste tijd aan. Helemaal geen straf dus.

Wat wilde je vroeger worden?
Zoals velen in mijn tijd wilde je vroeger worden wat je vader was, in mijn geval was dat ook zo. Ik wilde namelijk sportleraar worden. Ik was in mijn jonge jaren vrij succesvol in een aantal sporten, dus dan is 1 + 1 al gauw 3. Totdat ik mijn eerste baantje kreeg: afwassen bij het plaatselijke Chinese restaurant. Na een halfjaar mocht ik bij de deur gasten gaan ontvangen, en plaatsen reserveren. Schuiven met reserveringsbordjes van links naar rechts. Het restaurant zat altijd overvol, dus ik moest gasten aan de deur aan de praat houden en een drankje aanbieden tijdens het wachten. Het werken in de horeca beviel me vanaf dag één zo goed, dat het vervolgens dus geen sportacademie maar hotelschool werd. En dan wil je natuurlijk manager worden van een groot hotel. Dat is dus wel aardig gelukt tot nu toe…

Cees en zijn team ontvangen je graag in het gezellige Maastricht, om je een fantastische vakantie te bezorgen.