Maak kennis met de Resort Manager van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc!

30-10-2020

Graag stellen wij je voor aan Mandy Laycock, de Resort Manager van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc. Wij vroegen haar wat haar verantwoordelijkheden zijn, wat dit resort zo uniek maakt en wat ze ons kan vertellen over het all-season aanbod van het resort.

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik zie mezelf als hardwerkend, loyaal en een gastvrije Resort Manager. Daarnaast ben ik liefdevol en avontuurlijk.

Waar word je enthousiast van?
Mijn interesses liggen bij het koken en mensen een fijne tijd te bezorgen. Hierdoor werk ik ook al jaren met plezier in de hospitality sector. Daarnaast vind ik het altijd erg gezellig om familie en vrienden te bezoeken. 

Hoe lang werk je al voor Dormio?
11 jaar geleden kwam ik in Vallorcine wonen. Hiervoor heb ik ook mijn eigen Bed & Breakfast gehad. Nu werk ik sinds december 2019 bij Dormio. 

Wat maakt volgens jou Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc uniek?
Ik ben erg trots dat ik Resort Manager van dit prachtige resort ben. De vakantiewoningen van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine hebben een unieke ligging in de vallei van Chamonix. Het is het enige resort dat direct naast een skilift is gelegen.

Wat kun je ons vertellen over de beste reistijd voor een verblijf op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine?
Vallorcine heeft een zeer bijzondere geografische ligging. Het ligt op de Frans-Zwitserse grens en op een half uur rijden van Italië. In deze omgeving is het hele jaar door van alles te beleven. In de zomermaanden is het activiteitenaanbod in de Alpen enorm. Je kunt er diverse bergsporten beoefenen, ontspannen in de zon bij een bergmeer of een authentiek bergdorpje bezoeken. In de wintermaanden is Vallorcine een gezellig en uitdagend wintersportgebied. Genieten van het spectaculaire uitzicht kun je het hele jaar door. Dit gaat echt nooit vervelen! Ik kan een verblijf in Vallorcine dus het hele jaar door aanraden.

Mandy en haar team ontvangen je graag in het mooie Vallorcine, om je een fantastische vakantie te bezorgen!