Maak kennis met de Resort Manager van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif!

12-11-2020

Graag stellen we je voor aan Mirjam Huijbers, Resort Manager van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in het Franse Flaine. Mirjam werkt nu bijna anderhalf jaar voor Dormio. Wij vroegen haar wat haar taken en verantwoordelijkheden zijn, hoe ze zichzelf zou omschrijven en waar ze enthousiasts van wordt.

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik zou mezelf omschrijven als oplossingsgericht, enthousiast en servicegericht. Ik ben een doorzetter, een verbindende factor en commercieel ingesteld, maar met een goede balans tussen de belangen van de gasten en het bedrijf.

Waar wordt je enthousiast van?
Positieve mensen, tevreden gasten, de prachtige bergen, het contact met andere collega’s uit Flaine en niet te vergeten met mijn huidige team!

Wat zijn je voornaamste taken als Resort Manager?
Ik hou me bezig met alles wat er speelt op het resort. Zo ben ik verantwoordelijk voor het aannemen van personeel: voor de receptie, het restaurant, house keeping en de technische dienst. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor zowel de medewerkers als gasten en doe ik periodiek verslag aan het hoofdkantoor van Dormio in Arnhem over de stand van zaken op het resort. In mijn baan is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif erg leuk! Ik kan wel zeggen dat ik de mooiste baan heb die je je maar kunt bedenken. Bouwen aan mooie herinneringen voor onze gasten op een unieke plek. Wat wil je nog meer?

Wat maakt Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif zo uniek?
Ik denk dat iedere Resort Manager zal zeggen dat hij of zij manager is van het mooiste Dormio Resort, maar ik ben van mening dat Flaine écht het mooiste resort is! Vanaf het resort heb je het meest unieke uitzicht over de vallei en in de omgeving vind je prachtige natuur; de winter is een ‘fairytale’ en in de zomer is het een bloemenfestijn.

Heb je nog een leuk feitje voor ons?
Wist je dat Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif aan één van de hoogste golfbanen van Europa ligt?

Mirjam en haar team ontvangen u graag in het mooie Flaine, om je een fantastische vakantie te bezorgen.