Maak kennis met de Resort Manager van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa

21-12-2020

Graag stellen we je voor aan Cees, de Resort Manager van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Wij vroegen hem waarom hij zo trots is dat hij op dit resort mag werken, wat hij het allermooiste vindt aan het resort en wat we echt niet mogen missen tijdens een verblijf.

Waarom heb jij gekozen voor de functie van Resort Manager?
Ik werk al vele jaren in de gastvrijheidssector, het is een hele leuke sector om werkzaam in te zijn! Het is geweldig om een team te leiden binnen het resort en de verwachtingen van zowel gasten als eigenaren te overtreffen, als het gaat om het leveren van kwaliteit en service.

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik houd van reizen en werken met mensen van verschillende afkomsten. Ik hou van reizen, ik ben een dierenvriend en mijn kracht is "outside the box denken".

Waarom ben je blij te mogen werken op Dormio Resort Costa Blanca?
Dit is de eerste keer dat ik voor een Nederlands bedrijf werk, dus een nieuwe uitdaging voor mij. Dormio Resort Costa Blanca is uniek, vooral omdat het een "eigen zandstrand" heeft en de meeste terrassen/balkons een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee hebben.

Wat is volgens jou het mooiste gedeelte van het resort?
De balkons en terrassen en het (bijna privé) zandstrand voor het resort.

Wat zou je de gasten aanraden tijdens hun verblijf?
Een bezoek aan Altea. Een prachtig dorpje om te bezoeken! 

Heb je interessante feiten over jezelf die je graag wilt delen?
Ik heb in alle 5 de continenten gewoond en gewerkt als hotelmanager, Latijns-Amerika is toch wel mijn favoriet. Hier heb ik bijna 25 jaar van mijn leven doorgebracht.

Is er nog iets anders dat je ons wilt vertellen?
Tijdens mijn carrière als hotel manager heb ik veel beroemdheden mogen ontmoeten en tijd met ze doorgebracht, bijvoorbeeld tijdens een BBQ of een voetbalwedstrijd. Ik heb de leden van de Rolling Stones, Sting, Madonna, Michael Jackson, Elton John, Jennifer Lopez, Roger Moore, Willeke Alberti, Bono, Antonio Banderas, Julio Iglesias, Andrea Bocelli, Luis Miguel en Shakira ontmoet. Allemaal mooie getalenteerde mensen, maar toch heel gewoon zoals jij en ik!    

Cees en zijn team ontvangen je graag in het mooie Costa Blanca om je een fantastische vakantie te bezorgen.