Maak kennis met de Receptie Manager van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa

03-11-2020

Graag stellen wij je voor aan Sara, de Receptie Manager van Dormio Resort Costa Blanca. Wij vroegen haar wat ze het leukste vindt aan haar werk, wat ze in haar vrije tijd doet en wat ze vroeger wilde worden.

Wat vind je het leukste aan je werk als Hoofdreceptioniste?
Ik hou van de interactie met gasten, wetende uit welke stad ze komen en wat hun voorkeuren zijn, zodat ik ze kan aanbevelen waar ze naartoe kunnen gaan, waar ze kunnen eten, enz. Ik vind het heel belangrijk om ze zich thuis te laten voelen en ze te laten genieten van onze cultuur.

Wat vind je leuk aan Dormio Resort Costa Blanca?
Dormio Resort Costa Blanca is een prachtig en karakteristiek resort. Vanaf ver zie je alle witte huisjes al, zo herken je het resort direct. De locatie... is prachtig. Het uitzicht vanaf de receptie is adembenemend!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Eén van mijn favoriete hobby's is "terraceo", wat betekent dat ik met vrienden op een buitenterras zit, genietend van het uitzicht, met een koffie en een goed gesprek.
Daarnaast is Alicante een stad van de zee en heeft het vele kustkilometers om te wandelen of naar het strand te gaan.

Wat wilde je vroeger worden?
Ik ben een toerismeliefhebber en dat ben ik altijd geweest. Ik vind het werk in de toerisme sector heel leuk en zou hierin willen blijven werken.

Heb je nog leuke weetjes over jezelf die je met uw gasten wilt delen?
Ik moet nog leren fietsen... maar hier is altijd nog tijd voor.