Maak kennis met de Hotel Manager van Dormio Hotel De Prins van Oranje

14-12-2020

Graag stellen we je voor aan Sabrino, de Hotel Manager van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Wij vroegen hem wat hij het leukste vindt aan zijn werk, waarom we een keer in Dormio Hotel De Prins van Oranje zouden moeten overnachten en hoe hij een verblijf in een luxe Mastervilla heeft ervaren.

Wat vind je het leukst aan je werk als Hotel Manager?
De afwisseling tussen de vele werkzaamheden en het waarborgen van de kwaliteit die alle afdelingen leveren. Het ervoor zorgen dat elke gast een onvergetelijk verblijf heeft, is natuurlijk ons streven. De dynamiek, als voorbeeld de laatste koerswijziging van vele internationale en zakelijke gasten naar enkel binnenlandse leisure gasten in de huidige Covid-19 periode, en het vele contact met gasten en collega’s van alle afdelingen, maken dat ik dagelijks met plezier naar het werk ga.

Waarom heb je voor de functie Hotel Manager gekozen?
Sinds ik werkzaam ben in de hospitality, wist ik dat ik al mijn persoonlijke eigenschappen het best kon toepassen of combineren met een leidinggevende functie. Ik wist al snel dat de functie als Hotel Manager het best bij mij aansloot.

Waarom moeten mensen volgens jou een kamer of suite boeken bij Dormio Hotel De Prins van Oranje?
Nog niet zo heel lang geleden geopend, dit prachtige hotel met luxe kamers, een sterrenrestaurant op de 8e verdieping, op Dormio Resort Maastricht en dan het uitzicht! De rust, natuur en prachtige omgeving en op 10 fietsminuten van een bruisend bourgondisch centrum, dit is gewoon uniek.

Je bent ook verantwoordelijk voor de Mastervilla’s, heb jij zelf ook al een keer in een Mastervilla mogen overnachten? En zo ja, hoe was deze ervaring?
Nou daadwerkelijk vakantiewoning 3.0! Wat een luxe en prachtige woningen. ‘s Ochtends wakker worden met het uitzicht welke vele Mastervilla's bieden en ’s avonds genieten in de buitenwellness, heerlijk!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik woon zelf net buiten Maastricht en in een bosrijk gebied. Ik houd er van om lange (bos)wandelingen te maken met mijn hond. Verder houd ik ervan om gezellig met vrienden culinair en bourgondisch te genieten in en rondom Maastricht. Hier zijn natuurlijk vele (wijn)restaurants en -bars te vinden.

Heb je nog een leuk feitje over jezelf dat je wil delen met de gasten?
Ik houd zelf van reizen. Als ik op vakantie ben maak ik meestal rondreizen en verblijf ik in vele verschillende hotels. Al deze hotelervaringen neem ik mee om onze services en diensten te verbeteren.

Sabrino en zijn team verwelkomen je graag in het bourgondische Maastricht voor een ontspannen verblijf!