De exclusieve Mastervilla’s in Maastricht zijn officieel geopend!

02-07-2020

Afgelopen vrijdag was het groot feest in de compleet nieuwe villawijk binnen de stadsgrenzen van Maastricht: de splinternieuwe mastervilla’s van Dormio Resort Maastricht zijn officieel geopend.

Wij mochten de huiseigenaren van deze luxe villa’s als allereerste gasten verwelkomen in de nieuwe vakantiewoningen. Namens Dormio Leisure Development, Dormio Investments en Dormio Resorts & Hotels werden zij uiteraard getrakteerd op een hapje en een drankje om dit heugelijke feit te vieren. Vanaf dit weekend ben je ook van harte welkom voor een luxe verblijf in de gloednieuwe Mastervilla’s op Dormio Resort Maastricht!

Uitbreiding van het meest luxueuze vakantiepark van Limburg
Cees Santifort, Resort Manager, is erg trots op de uitbreiding van zijn resort. Hij vertelt: “Dormio Resort Maastricht was al één van de mooiste resorts van Nederland. De locatie van het resort zo dicht bij het stadscentrum van Maastricht blijft uniek. Het resort bestond al uit een groot aanbod van verschillende woningtypes, maar met de komst van de mastervilla’s hebben we ons portfolio nog verder uitgebreid en een nieuw segment toegevoegd. Vooraf vroegen we ons af of we onszelf konden overtreffen; met de opening van de mastervilla’s is dit zeker gelukt! Op Dormio Resort Maastricht kon je al vakantie 2.0 vieren, nu ben je zelfs van harte welkom voor een vakantie 3.0!”

Vakantie 3.0: meesterlijk compleet!
De vakantie 3.0 uit zich onder andere in de uitgebreide services en arrangementen die bijgeboekt kunnen worden. Cees vertelt hierover: “Hierbij kun je denken aan een personal assistant, chefkok aan huis of ontspanningsmassage in de achtertuin van de vakantievilla.” Als gast ben je hiermee verzekerd van een nóg aangenamer en ontspannener verblijf. De splinternieuwe mastervilla's voor 6 of 8 personen bieden een prachtig zicht op de Dousberg, de 18-holes golfbaan, het Limburgse landschap of het water. Voor nog meer luxe beschikken diverse villa’s over een privéwellness en buitenkeuken.

Positieve reacties
“We zijn uiteraard erg enthousiast over de nieuwe mastervilla’s, maar ook de huiseigenaren en hun gasten spreken vol lof over de nieuwe aanwinst van het resort. Daarnaast merken we aan de boekingen ook dat een verblijf in één van onze mastervilla’s erg populair is!”, aldus Cees.

Ook benieuwd naar de nieuwe Mastervilla’s?
Bekijk ze hier snel!

 

De exclusieve Mastervilla’s in Maastricht zijn officieel geopend!

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!