Blijf vooral dromen!

In deze tijd, waarin onbezorgd vakantie vieren er even niet meer in zit, hopen wij dat u wel blijft dromen. Dromen van mooie vakanties die nog gaan komen of samen herinneringen ophalen. Wij hebben een aantal leuke tips voor u verzameld om thuis te kunnen blijven dromen!   

Leer een nieuwe taal

Iedereen wil wel een vreemde taal leren maar vaak hebben we hier geen tijd voor. Dit is hét moment om eraan te beginnen! Hoe leuk is het als u zich straks verstaanbaar kunt maken in het land waar u op vakantie gaat? Zo kunt u direct uw kennis in de praktijk gaan brengen.

 

Er zijn genoeg apps, websites en podcasts waarmee u een nieuwe taal kunt leren. Een voorbeeld is de app van DuoLingo.

 

Good luck! Viel Erfolg! Buena suerte! 祝你好運!

Good luck! Viel Erfolg! Buena suerte! 祝你好運!

Maak een fotoboek

Maak van uw vakantie een mooie herinnering! Het maken van een fotoboek is één van de leukste manieren om na te genieten van uw vakantie. U pakt het er snel even bij als u uw vakantie verhalen wil delen met vrienden en familie én het staat ook nog is leuk in de boekenkast!

Helaas schiet het maken van een fotoboek er nog wel eens bij in. Het kost toch even tijd om alle vakantie foto’s uit te zoeken en een mooi boek samen te stellen. Maar het is het waard! Het is natuurlijk eeuwig zonde als alle foto’s op uw computer blijven staan.

Een fotoboek online maken is tegenwoordig heel eenvoudig, er zijn tal van mogelijkheden om een fotoboek te maken. Bent u niet zo handig met dit soort programma’s of vindt u het leuk om zelf te gaan freubelen? Ga dan voor de old fashion way en plak de afgedrukte foto’s zelf in een album met handgeschreven tekst!

Reisbucketlist maken

Hang een wereldkaart aan de muur op een plek in huis waar u vaak komt. Markeer op deze kaart de landen en plaatsen waar u wel eens bent geweest en de landen die u graag wilt bezoeken. Om het nog persoonlijker te maken, kunt u ook een foto van uw mooiste vakantieherinnering op de kaart plakken. Op deze manier kunt u iedere dag even wegdromen en zal uw bucketlist ongetwijfeld langer worden.

Proef de wereldkeuken!

Tover je huis om in een wereldrestaurant! Iedere dag staat er een ander land op het menu. Reis van de Mexicaanse burritos, door naar de Afrikaanse Boboti en Thaise curry. Vergeet niet om ook een tour door Europa te maken. Een heerlijke Italiaanse spaghetti bolognese, Duitse bratworst mit pommes en een typische Spaanse paella wilt u natuurlijk niet overslaan!

 

Volg een online cursus fotografie met je smartphone

Tegenwoordig heeft u geen professionele camera meer nodig om mooie foto’s te maken. De kwaliteit van smartphone camera’s wordt steeds beter én u heeft uw telefoon vrijwel altijd bij u. Hoewel de instelmogelijkheden van een smartphone beperkter zijn dan op een fotocamera, kun u veel meer instellen dan u denkt.

Als u straks weer op vakantie kunt, dan bent u ongetwijfeld veel bezig met het vastleggen alle mooie vakantiemomenten. Deze tijd kun u dus goed benutten om nóg betere foto’s te leren maken voor de volgende vakantie! Wij zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat!

Ontspan in uw thuis-spa

Op onze resorts staat ontspanning hoog in het vaandel. Op Dormio Resort Les Portes du Grand Massif kijkt u vanuit de wellness en het zwembad uit over de besneeuwde bergtoppen van de Franse Alpen. Aan de Spaanse Costa Blanca kunt u bij Dormio Resort Costa Blanca heerlijk ontspannen tijdens een lekkere massage. En bij Dormio Resort Maastricht boekt u eenvoudig een wellnesswoning met uw eigen privé wellness! 

Bent u nu toe aan een heerlijke relax-dag? Plan dan een thuis-spadag! Doe een maskertje op, verzorg uw huid met een scrub, lak uw teennagels en trakteer uzelf op een lekkere fruitsmoothie! En nog belangrijker: zet uw telefoon eventjes op stil, zodat u ongestoord kunt ontspannen.

 

Bezoek een online museum

Bent u een kunst- en cultuurliefhebber? Veel musea hebben hun deuren nu digitaal geopend. Onder andere het Bonnefantenmuseum in Maastricht biedt de mogelijkheid om vanuit huis de collectie te bekijken. Blader door de collectie en ontdek uw favoriete object!

 

 

Op zoek naar reisinspiratie?

Wij kijken er erg naar uit om weer te doen waar we goed in zijn: u onbezorgd laten genieten van een heerlijke vakantie! Hopelijk kan dit ook snel weer op onze resorts in het buitenland. Tot die tijd kunt u lekker wegdromen bij het idee dat u straks weer kunt genieten van een fijne vakantie op één van onze resorts en hotels.

 

Maak kennis met onze resorts en hotels!