Vakantiehuis aan het water kopen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan het water? Dormio Investments heeft een uitgebreid aanbod vakantiehuizen en chalets aan het water. Of u nu een huis aan zee wilt kopen, of aan een prachtig meer; bij Dormio vindt u altijd wat u zoekt.

Waarom een vakantiewoning aan het water?

Het is een fijn idee om eigenaar te zijn van een vakantiehuis naast of dichtbij het water. Ideaal voor eigen gebruik of voor de verhuur. In de zomer is de weldadige verkoeling door een duik in de zee of het meer snel gevonden. Door uzelf, of door uw huurders. Bovendien biedt een waterrijke omgeving veel extra recreatiemogelijkheden. Het is natuurlijk goed toeven op een gezellig terrasje aan het water. Maar u kunt er natuurlijk ook zwemmen, of boottochten maken. Daarnaast zijn wandelingen langs het water heerlijk rustgevend.

            

Voordelen van het kopen van een vakantiewoning

  • Uw spaargeld rendeert beter dan op een spaarrekening
  • U belegt in recreatief vastgoed dat waardevast is of in waarde stijgt 
  • Uw woning wordt verhuurd door Dormio Holidays. Dat betekent dat u verzekerd bent van zorgeloos verhuur en beheer uw woning met een hoog verhuurrendement
  • U investeert in uzelf, omdat u zelf gebruik kunt maken en genieten van uw eigen vakantiewoning

Aanbod vakantiewoningen op toeristische toplocaties aan het water

Wilt u een vakantiewoning, -appartement of -chalet aan het water kopen voor eigen gebruik of voor de verhuur? Het aanbod van Dormio Investments bestaat altijd uit projecten op verschillende toeristische toplocaties. Bijvoorbeeld aan de kust Frankrijk, de Halstättersee in Oostenrijk en de Rursee in de Duitse Eifel. Wij informeren u graag persoonlijk over de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, zodat u met betrekkelijk weinig eigen vermogen een vakantiehuis aan het water kunt kopen.

 

 

Dormio Investments

Dormio Investments in Arnhem is dé vakantiewoningmakelaar in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van vakantiewoningen. Wij verkopen hoofdzakelijk vakantiewoningen die ontwikkeld zijn in eigen projecten van Dormio Leisure Development. Daarnaast fungeren wij als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers.

 

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]