Tweede huis kopen in Frankrijk

Frankrijk is al sinds jaar en dag een van de top vakantiebestemmingen. Vakantiegangers vallen massaal voor de charmes van prachtige kathedralen, 's werelds beste wijnen, pittoreske kustplaatsjes en uitgestrekte stranden. Daarnaast is de rijke historie van Frankrijk uiteraard een toeristische trekpleister.

Goede bereikbaarheid

De goede bereikbaarheid van Frankrijk draagt ook bij aan het succes van Frankrijk als vakantieland. Het is zeer goed te bereiken per auto over het uitgebreide snelwegennetwerk, per vliegtuig richting de diverse grote vliegvelden en zelfs per trein met de TGV.

 

Diversiteit in vakantiebeleving

In Frankrijk kun je telkens voor een andere vakantiebeleving kiezen: of je nu houdt van de uitgestrekte velden in Noord-Frankrijk, de brede stranden aan de kust, de mooie groene heuvels van de Vogezen, de ruige bergen van de Alpen of de weldadige warmte van de Provence.

 

Woningaanbod

Veel mensen worden zelfs verliefd op hun vakantiebestemming en besluiten een tweede huis te kopen in Frankrijk. Met resorts aan de Franse Opaalkust (Berck-sur-Mer,) en de Franse Alpen (Flaine en Vallorcine) is Dormio goed vertegenwoordigd met een mooi woningaanbod in dit veelzijdige vakantieland!

 

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]