Tweede huis kopen in Duitsland

Duitsland is een zeer populair vakantieland. Het land is enorm veelzijdig en heeft een rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden en indrukwekkende natuur. Cultuur en natuur zijn in balans en zelfs industriële gebieden als het Ruhrgebied hebben een groene kant. Steden als Berlijn, Leipzig, Hannover, Hamburg, Keulen, Aken en Dresden zijn steeds vaker bestemming voor een citytrip of korte vakantie en winnen aan populariteit. Reden voor veel mensen om in Duitsland een tweede huis te kopen.

 

Eifel, toeristische groeiregio nr. 1

De grootste toeristische groei in Duitsland is terug te vinden de Eifel. In de oase van rust in de Eifel komt u helemaal bij van het drukke leven. Met de vele historische steden en dorpen en beroemde wijngaarden is de Duitse Eifel een perfecte vakantiebestemming voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Daarnaast kunnen sportliefhebbers hun hart ophalen met de talloze wandel- en fietsroutes, rivieren en meren.

 

Aantrekkelijke ligging in de regio

In deze geweldige regio is het hebben van een tweede huis zeer in trek. Bij het plaatsje Heimbach aan de Rursee ligt resort Eifeler Tor op een heuvel met uitzicht op het dal en de slingerende rivier de Rur. Resort Eifeler Tor ademt de authentieke sfeer van de Eifel en bestaat uit luxe, ruime villa’s en appartementen met vele faciliteiten. De vakantievilla’s voor 6 tot 12 personen liggen in het groen op een flauwe helling. De vakantieappartementen voor 4 tot 10 personen bevinden zich op de heuvel aan de gezellige dorpsstraat met diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes.

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]