Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen in het luxe segment en vormt al 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed. Onze resorts bevinden zich op populaire bestemmingen en richten zich op een breed publiek aan toeristen. Op deze manier kunnen wij tevens een hoge bezettingsgraad realiseren waardoor u een mooi rendement ontvangt op uw investering. Uiteraard kunt u als eigenaar van een vakantiewoning ook zelf genieten van uw tastbare bezit. Door ons veelzijdige aanbod aan accommodaties, inclusief wellness-, kids- en generationwoningen, is er voor elk wat wils. Daarbij zijn al onze resorts uniek, beschikken over een eigen identiteit en passen bij hun natuurlijke omgeving. Deze variatie zorgt ervoor dat de behoeften van zowel de eigenaren van onze vakantiewoningen als van onze gasten worden vervuld.

Bekijk ons aanbod >>
Zorgeloos en waardevast investeren bij Dormio

Zorgeloos en waardevast investeren

Bij Dormio kunt u rekenen op deskundige aankoopbegeleiding. U wordt van A tot Z begeleid en we kijken graag samen met u naar de investeringsmogelijkheden. Doordat wij naast de ontwikkeling en realisatie van onze projecten ook verantwoordelijk zijn voor het beheer, de verhuur en de exploitatie van het resort, zijn wij langdurig betrokken en wordt u volledig ontzorgd. Hiermee is en blijft Dormio het aanspreekpunt voor eigenaren van een vakantiewoning.

Eén van de punten waarmee Dormio zich onderscheidt is de hoogwaardige bouwkwaliteit van onze vakantiewoningen. Daarnaast wordt er gewerkt met een meerjarenonderhoudsplan dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van onze resorts en hotels wordt behouden. Dit, in combinatie met de uitstekende locaties, maakt uw investering in een vakantiewoning bij Dormio zorgeloos en waardevast. Daarbij zorgen de uitgebreide faciliteiten die op de resorts worden aangeboden voor optimaal vakantieplezier voor zowel eigenaren als resortgasten. Dit alles leidt ertoe dat u als eigenaar een aantrekkelijk rendement ontvangt middels de verhuur van uw tastbare bezit. Elke maand ontvangt u een overzicht van de gerealiseerde huur en worden de netto opbrengsten uitbetaald.

Professionele verhuur en beheer

Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd, beheerd en bewaakt door Dormio Resorts & Hotels. Wij staan garant voor volledige ontzorging waardoor u geen omkijken heeft naar uw investering en volop kunt genieten. Door samen te werken met zowel nationale als internationale touroperators en het inzetten van eigen middelen, weet Dormio Resorts & Hotels passende huurders te vinden. Belangrijk onderdeel van dit succes is de zeer gerichte klantenbenadering. Dormio Resorts & Hotels zoekt de (lokale) klant bij de bestemming en werkt met specifieke touroperators en distributeurs voor elke afzonderlijke bestemming. Naast de verhuur, het onderhoud en het beheer van uw vakantiewoning, zorgt deze tak van Dormio Group dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst. Zo kunt u als eigenaar direct genieten van uw bezit!

Meer informatie ontvangen >>
Professionele verhuur en beheer door Dormio Resorts & Hotels
Uitgebreide gebruiksmogelijkheden voor eigenaren van een vakantiewoning bij Dormio

Uitgebreide gebruiksmogelijkheden

Bij Dormio is het mogelijk om te investeren in een vakantiewoning als aanvulling op uw investeringsportefeuille, voor eigen gebruik of een combinatie hiervan. Daarbij bieden wij onze hoogwaardige hotelservice aan die zich onder andere uit in het aantreffen van opgemaakte bedden bij aankomst. Als eigenaar bent u flexibel om te bepalen op welke dag u aankomt en hoe lang u blijft. Hierbij bent u dus niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen. Ook is het mogelijk om een zogenaamde last-minute boeking voor uw vakantiewoning te doen. Hierbij maakt u maximaal zeven dagen voor aankomst een boeking. Indien de accommodatie dan nog beschikbaar is, kunt u er zelf gebruik van maken én deelt u alsnog mee in de huuropbrengsten van de betreffende periode. U kunt eenvoudig uw eigen verblijf boeken, telefonisch of online via het eigenarenportaal.

Bij Dormio heeft u altijd een direct aanspreekpunt voor al uw vragen in de vorm van de Eigenaren Servicedesk. Tijdens uw verblijf kunt u met al uw vragen terecht bij de Resort Manager. Wij staan altijd voor u klaar om u verder te helpen zodat u onbezorgd kunt genieten. Dat is vanzelfsprekend op alle resorts en hotels van Dormio!

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden?

Denkt u er over na om te investeren in een eigen vakantiewoning op uw favoriete vakantiebestemming? Misschien wel als aanvulling op uw investeringsportefeuille? Of als alternatief om uw spaargeld te investeren omdat de rente bij de bank niks meer oplevert of zelfs geld kost? Door te investeren in een eigen vakantiewoning bij Dormio kunt u zowel profiteren van een aantrekkelijk rendement als zelf genieten van uw tastbare bezit. Bij Dormio doet u een goed doordachte en waardevaste investering in recreatief vastgoed. Mocht u uw vakantiewoning ooit willen verkopen, dan kan Dormio hierbij tevens optreden als makelaar. Op deze manier doet u bij ons te allen tijde een zorgeloze investering en kan u optimaal genieten van uw waardevaste bezit. Ook is het mogelijk om mee te gaan op één van onze bezichtigingsreizen. U kunt dan proefslapen in uw potentiële vakantiewoning en kennismaken met het resort, de uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving. Kijk hier voor een overzicht van alle eerstvolgende bezichtigingsreizen per resort.

Neem contact met ons op >>>
Neem contact op met Dormio Investments voor de investeringsmogelijkheden

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]