Zeer succesvol Dormio Resorts Event 2019

12 september 2019 - Dormio Investments

Het Dormio Resorts Event op zaterdag 7 september jl. in Batavialand, Lelystad was een groot succes. Dormio-relaties en andere belangstellenden voor onze Dormio resorts kwamen in groten getale naar het Bataviamuseum en de werf aan het Markermeer en de locatie van de HISWA te Water.

Tijdens het Dormio Resorts Event ging natuurlijk veel belangstelling uit naar de replica van VOC-schip De Batavia, het powerboatvaren en de vele boten op de HISWA te Water. De meeste aandacht was er uiteraard voor onze resorts. Vooral ook omdat we een paar mooie nieuwe ontwikkelingen konden delen. Tijdens het event presenteerden we onder andere het gloednieuwe Dormio Marina-Resort Leukermeer in Limburg en fase IV van Dormio Resort Maastricht: Dormio Castellum, een spa-wellnesscentrum met daarbij drie appartementsgebouwen met elk 6 appartementen, een penthouse en een zwembad. 


Goed ontvangen

Uit de vele reacties die we mochten ontvangen blijkt dat de kwaliteit en de locatie van het in ontwikkeling zijnde Dormio Marina-Resort Leukermeer in Limburg zeer positief gewaardeerd wordt. Vele mensen toonde interesse en hebben alvast opties genomen op een voorkeurskavel. Ook de interesse voor de luxe appartementen in Dormio Resort Costa Blanca is onverminderd groot. We zijn trots u te kunnen melden dat inmiddels 60% van alle appartementen in het resort aan de Spaanse kust verkocht is.


Oostenrijk en Frankrijk

Ook de belangstelling voor Dormio Resort Obertraun in Oostenrijk en Dormio Resort Berck-sur-Mer was overweldigend. De beschikbaarheid van woningen in Obertraun is sinds het Dormio Resorts Event nog maar zeer beperkt. En in Berck-sur-Mer is veel belangstelling voor de fase I-woningen die inmiddels in de verhuur zijn. Deze zijn op zeer korte termijn beschikbaar. En dat betekent dat u vrijwel direct profiteert van rendement op uw investering. Er staat ook reeds een aantal bezichtigingsreizen naar beide resorts gepland. Gaat u ook mee? U kunt zich hieronder aanmelden.


Dormio Resort Maastricht

In het succesvolle Dormio Resort Maastricht waren tot voor kort alle vakantiewoningen, -appartementen en -villa’s volledig uitverkocht. Van de nieuwe 21 Dormio Castellum appartementen, die we het Dormio Resort Event voor het eerst presenteerden, is binnen een week al 50% verkocht. Kortom: voor onze nieuwe ontwikkelingen in binnen -en buiteland is bepaald geen gebrek aan belangstelling!

Aanmelden voor bezichtigingsreis naar Berck-sur-Mer >>>

Aanmelden voor bezichtigingsreis naar Obertraun >>>

Aanmelden voor bezichtiging in Maastricht >>>

Scroll naar beneden voor beelden van het Dormio Resorts Event

Zeer succesvol Dormio Resorts Event 2019

Ander nieuws

Dormio Resorst Event 2019