Vier het voorjaar in Dormio Resort Berck-sur-Mer en kom proefslapen!

22 maart 2019 - Dormio Investments

Wij nodigen u van harte uit om in het weekend van vrijdag 5 april t/m zondag 7 april te komen proefslapen in Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust en kennis te maken met de heerlijke luxe 4- tot 8-persoons vakantiewoningen in het resort. Daarnaast kunt u de verdere ontwikkelingen van het resort bekijken. U zult zien dat hier een prachtig resort verrijst met, naast de 22 bestaande woningen, nog eens 28 luxe duinwoningen en vier appartementsgebouwen. Tegelijkertijd worden nu ook het strandpaviljoen - met restaurant en receptie - en het zwembad gerealiseerd. De oplevering is in het voorjaar van 2020.

Investeren in het goede Franse leven
Dormio Resort Berck-sur-Mer is de perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur en bijvoorbeeld golfsport, duinwandelingen en paardrijden! Het is bovendien het enige vakantieresort in de wijde omgeving van Berck. Hier geniet u vanuit uw eigen luxe vakantiewoning gegarandeerd van het ultieme strandgevoel en een gunstig verhuurrendement uit uw investering.

AANMELDEN VOOR PROEFSLAPEN >>>


Spectaculair: Internationaal Vliegerfestival Berck-sur-Mer
Het weekend proefslapen valt samen met de start van het Internationaal Vliegerfestival Berck-sur-Mer dat van 6 t/m 14 april gehouden wordt. Dit wereldvermaarde Vliegerfestival is ongekend spectaculair en trekt elk jaar vele duizenden bezoekers uit de hele wereld naar de stranden van Berck. Zij willen niets missen van werkelijk prachtige vliegers. Allemaal bijzonder in figuur, soort, omvang en mogelijkheden. Dit vliegervliegerfestival is elk jaar een ongekend spektakel voor jong en oud met vele bijzondere shows, demonstraties en workshops. Thema van dit jaar is ‘de reis’. Ruim 500 vliegeraars nemen toeschouwers mee op een magische reis van poëzie, dagdromen en magie. Internationaal Vliegerfestival Berck is ook het decor van het Wereldkampioenschap vliegeren! Dat mag u beslist niet missen.

 

NAAR DE WEBSITE VAN INTERNATIONAAL VLIEGERFESTIVAL BERCK-SUR-MER >>>

 

Luxe Lifestylepakket bij aankoop van een luxe duinwoning
Omdat we het voorjaar graag samen met u vieren, ontvangt u bij aankoop van een luxe duinwoning in Dormio Resort Berck-sur-Mer een gratis luxe lifestylepakket met daarin onder andere een:

  • comfortabele lounge set
  • haardtafel
  • barbecue
  • twee heaters
  • sfeervolle buitenverlichting.

 NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE >>>


Gastwaardering 8.0!
Steeds meer gasten weten de weg naar Dormio Resort Berck-sur-Mer te vinden. Aan de schilderachtige Frans Opaalkust genieten zij van het goede Franse leven met heerlijke wijnen, brede stranden en ‘fruits de mer’. En dat op slechts 4 uur rijden van Utrecht! Zij waarderen Dormio Resort Berck-sur-Mer met een score van 8.0 op Booking.com!

Vier het voorjaar in Dormio Resort Berck-sur-Mer en kom proefslapen!

Ander nieuws