Veel nieuwe woningen, gunstige verhuurrendementen

6 maart 2018 - Dormio Investments

De ontwikkelingen in de Dormio resorts in binnen- en buitenland gaan snel. Dit jaar worden veel nieuwe woningen opgeleverd. Bovendien zijn de verhuurrendementen in diverse resorts ruim boven verwachting. Een uitstekend moment om juist nu de aanschaf van een vakantiewoning te overwegen. Onderstaand ziet u een overzicht van de ontwikkelingen in de Dormio resorts in Europa.

DORMIO RESORT BERCK-SUR-MER: start bouw Fase II 

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen vertellen dat de oplevering van de eerste 22 strandwoningen in Fase I voor deze zomer gepland staat en dat we gaan beginnen met de bouw van Fase II. In deze fase wordt ook het strandpaviljoen met de receptie en het sfeervolle restaurant gebouwd. Ook komt er een prachtig buitenzwembad met zonneterras.   

 

Modelwoning bezichtigen

Heeft u ook interesse in de aankoop van uw eigen strandwoning of strandappartement aan de Franse Opaalkust? Graag nodigen wij u uit om de modelwoning met de sfeervolle inrichting en het nieuwe aanbod van prachtige strandwoningen en strandappartementen.

 

RESORT EIFELER TOR

In Resort Eifeler Tor is een grote vraag naar luxe vakantiewoningen op deze prachtige toeristische toplocatie in Duitsland. Vooral de authentieke bouwstijl van de villa’s en appartementen in Resort Eifeler Tor valt zeer goed in de smaak. De verkoop van deze woningen is dan ook een groot succes.

 

Tijdelijk: speciale aanbieding

Alle 6-persoonswoningen en nagenoeg alle 4-persoonsappartementen zijn succesvol verkocht. Door de aantrekkelijke prijsklasse zijn dit zeer populaire woningtypes. Daarom heeft de ontwikkelaar besloten om de 8-persoonswoningen tijdelijk aan te bieden voor de prijs van de reeds uitverkochte 6-persoonswoningen. Met andere woorden: u krijgt 4 slaapkamers voor de prijs van 3!

 

DORMIO RESORT MAASTRICHT

In juli worden in Dormio Resort Maastricht op en rond ‘Het Wilhelmus’ de 79 appartementen en pakhuizen, het indoor zwembad, restaurant, warenmarkt en de bakkerij in gebruik genomen. Mede hierdoor zijn de verhuurvooruitzichten in Maastricht zeer goed. In 2017 was de totale huuromzet ruim 10% hoger dan de afgegeven verhuurprognose. Geheel in lijn van dit succes verloopt ook de verkoop van de zeer luxe executive villa’s onderaan de Dousberg zeer voorspoedig. Dit bevestigt eens te meer dat Dormio Resort Maastricht op deze absolute toplocatie hard op weg is om het meest luxueuze resort van Nederland te worden.

 

DORMIO RESORT OBERTRAUN

In het Oostenrijkse Dormio Resort Obertraun worden dit jaar rond de kerst 23 splinternieuwe chalets voor 4, 6 of 16 personen in verschillende prijsklassen opgeleverd. Dit is dus het ideale moment om uw eigen luxe vakantiewoning aan te schaffen. U kunt dan vanaf de kerst heerlijk genieten of uw eigen woning of deze succesvol laten verhuren door Dormio Holidays. Ook goed om te weten is dat de huurontwikkeling in Obertraun een fors stijgende lijn laat zien. Deze trend sluit aan bij de 2.8 miljoen beoordelingen over Oostenrijk op Zoover. Hieruit blijkt dat Nederlanders het meest enthousiast zijn over Oostenrijk als vakantieland. Zij waardeerden Oostenrijk in 2017 met het rapportcijfer 8.18.

 

In DORMIO RESORT LES PORTES DU MONT BLANC en DORMIO RESORT LES PORTES DU GRAND MASSIF in de Franse Alpen mochten we het afgelopen halfjaar veel nieuwe eigenaren verwelkomen. Zij konden direct optimaal genieten van hun nieuw verworven vakantiewoning, want de Alpenlanden beleven deze winter met zeer veel sneeuwval een absoluut topseizoen. Heeft u ook interesse om maar liefst 30% onder de oorspronkelijke prijs uw eigen chalet of appartement te kopen op een van deze toplocaties in de Franse Alpen? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Veel nieuwe woningen, gunstige verhuurrendementen

Ander nieuws