Toprestaurant Rantree naar Dormio Resort Maastricht

14 maart 2018 - Dormio Investments

Het gerenommeerde Maastrichtse restaurant Rantree van chef-kok Ralph Hermans en zijn vrouw Jennifer Silvius-Hermans verhuist van de Maastrichtse binnenstad naar Dormio Resort Maastricht. In november 2018 opent Rantree op de negende verdieping van het in aanbouw zijnde panoramahotel een panoramarestaurant met een 360 graden uitzicht over de omgeving.

De hoge kwaliteit van Rantree met de executive villa’s én de aanwezigheid van International Golf Maastricht bevestigt eens te meer dat Dormio Resort Maastricht op deze toplocatie hard op weg is om het meest luxueuze resort van Nederland te worden.

 

Mijlpaal voor Rantree

Voor Rantrée betekent de verhuizing een nieuwe mijlpaal. Toen in 2014 bekend werd dat zich aan de Kesselskade in Maastricht een nieuw restaurant zou vestigen onder de naam Rantrée, waren in de gastronomische wereld de verwachtingen al meteen hooggespannen. Niet vreemd, want de eigenaren waren nog zeer jong en golden toen al als zeer getalenteerd. Chef Ralph Herman was bij de bekendmaking souschef bij sterrenrestaurant Kristalijn in Genk. Zijn echtgenote Jennifer werkte op dat moment in hetzelfde restaurant. Twee jaar eerder was zij door de vooraanstaande restaurantgids GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘beste sommelier van België’.

 

Dicht bij de sterren

Nu zoeken zij het in Dormio Resort Maastricht letterlijk hogerop. Op de negende verdieping in het Panoramahotel komen ze dichter bij de sterren. Wie weet is één daarvan wel van Michelin.

Toprestaurant Rantree naar Dormio Resort Maastricht

Ander nieuws