Top-10 beleggingsvoordelen

6 maart 2018 - Dormio Investments

Dormio heeft de top-10 met voordelen van investeren in recreatief vastgoed voor u op een rijtje gezet. Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich vooral van andere beleggingsproducten door het tastbare plezier dat u als investeerder kunt beleven aan uw investering. U kunt uw vakanties immers in uw eigen vakantiewoning doorbrengen. Bovendien kunt u dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld uw kinderen, kleinkinderen en vrienden.

De top-10 beleggingsvoordelen ziet er als volgt uit:

 

  1. De mogelijkheid om tastbaar plezier te beleven aan uw investering;
  2. Een kwalitatief hoogwaardige vakantiewoning is waardevast;
  3. Een gezond alternatief voor de spreiding van uw investeringen;
  4. Stabiele huurinkomsten als u de vakantiewoning via een professionele organisatie laat verhuren;
  5. Geen zorgen over leegstandrisico: de woning wordt immers verhuurd aan toeristen voor kort aaneengeschakelde periodes (zgn. ‘short stay’);
  6. De investering is crisisbestendig vanwege de voortdurende vraag door toeristen;
  7. De investering is inflatiebestendig, doordat de huurinkomsten jaarlijks met de inflatie-index meegroeien;
  8. De aankoop van een vakantiewoning is meestal te financieren;
  9. Als u het beheer van uw eigendom overdraagt aan een professionele organisatie, zijn tijdrovende zaken zoals onderhoud aan de woning, de tuin en het inventaris tot in de puntjes geregeld. Zo doet u een zorgeloze investering;
  10. Bij verkoop van de vakantiewoning (exit) wacht u een grote afzetmarkt, omdat het product toegankelijk is voor zowel private als professionele investeerders.

 

Bovenstaande voordelen worden versterkt als u kiest voor investeren in een vakantiewoning op een mooie toeristische toplocatie.

Top-10 beleggingsvoordelen

Ander nieuws