Terugblik op geslaagde Second Home Beurs in Maastricht!

30 januari 2020 - Dormio Investments

In het weekend van 25 en 26 januari stond MECC Maastricht volledig in het teken van zoektochten naar een vakantiehuis of tweede huis. Tijdens de Second Home Beurs werden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd over het kopen van een vakantiewoning. Wij blikken graag met u terug!

Dormio presenteerde dit beursweekend drie interessante projecten op toeristische toplocaties. Zo kon u kennismaken met:

Bezoekers konden op onze stand de maquettes van deze projecten bewonderen en zich laten bijpraten door onze experts. Op zaterdag was Mio ook aanwezig! Beide dagen hebben we veel bezoekers mogen ontvangen, we danken iedereen hartelijk voor hun bezoek en de getoonde interesse!

Dormio Quiz

Bezoekers van onze stand werden uitgenodigd om deel te nemen aan de Dormio Quiz. De hoofdprijs van deze bloedstollende quiz was een weekendje weg in één van bovenstaande Dormio resorts. De deelnemers die het best op de hoogte waren van allerlei wetenswaardigheden over Dormio maakten kans op deze prijs. De winnaars van de quiz werden op beide dagen rond 15.00 uur op de stand bekend gemaakt. Uiteraard feliciteren we beide prijswinnaars van harte en wensen hen een fijn en onbezorgd verblijf!

Heeft u ons gemist?

Was u niet in de gelegenheid de beurs in Maastricht te bezoeken? Bezoek dan onze roadshow op 15 of 16 februari of ga mee op bezichtigingsreis. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

 

 

Terugblik op geslaagde Second Home Beurs in Maastricht!

Ander nieuws