Succesvolle Dormio Infodagen op 6 en 7 juni!

8 juni 2020 - Dormio Investments

Afgelopen weekend stonden wij in Utrecht en Eindhoven geïnteresseerden te woord over de investeringsmogelijkheden voor onze projecten in binnen- en buitenland. Graag blikken we met u terug op twee succesvolle Dormio Infodagen.

De Dormio Infodagen zijn doorgaans hét moment om geheel vrijblijvend binnen te lopen voor een eerste kennismaking met onze resorts. De huidige situatie noodzaakte ons om te kiezen voor een gewijzigde opzet: geen handen schudden bij binnenkomst, 1,5 meter afstand houden, maximaal 2 personen en alleen op aanmelding. Het grote voordeel van vooraf aanmelden is uiteraard dat onze specialist ook op dat moment tijd heeft om al uw vragen te beantwoorden.

Geslaagde kennismaking!

Het aanmelden gebeurde dan ook in groten getale. Wij kijken dan ook terug op een succesvol infoweekend met veel geïnteresseerden. Aan de hand van onze maquettes kon men kennismaken met onze projecten en de vakantiewoningen. Voor Dormio Resort Nieuwvliet-Bad was er zelfs een grote 3D maquette aanwezig, waarop het resort en de ligging van alle kanten bekeken kon worden. Daarnaast waren onze verkoopspecialisten uiteraard ook aanwezig om, op gepaste afstand, alle vragen te beantwoorden.

Voor ons nieuwe resort aan de Zeeuwse kust hebben we tijdens de Infodagen veel nieuwe reserveringen mogen ontvangen. Maar er was eveneens veel interesse voor onze projecten in Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Heeft u ons gemist en wilt u alsnog kennismaken met onze projecten?
Neem dan nu contact met ons op, we staan u graag te woord! 

 

Succesvolle Dormio Infodagen op 6 en 7 juni!

Ander nieuws