Start verkoop Dormio Hotel Resort Zoutelande

17 mei 2021 - Dormio Investments

Op 10 minuten van het Noordzeestrand in Zoutelande wordt Dormio Hotel Resort Zoutelande gerealiseerd: een uitstekende belegging in een luxe suite aan de Zeeuwse kust! Volgens de huidige planning moet op het voormalige Kaasboerterrein in Biggekerke nog vóór de feestdagen van 2022 een viersterren hotel resort gerealiseerd zijn. Naast de ontwikkeling van het hotel resort, draagt Dormio zorg voor de verkoop van de suites aan investeerders en, na de realisatie, voor de verhuur, exploitatie en het beheer van het hotel resort.

“Blij dat je hier bent”
Dormio Hotel Resort Zoutelande ligt tussen Biggekerke en Zoutelande, echter kiest Dormio er bewust voor het te vernoemen naar Zoutelande. Don van Schaik, CEO van Dormio, licht toe: “Dat heeft alles met marketing te maken. Zoutelande is mede dankzij de hit van BLØF bekender dan Biggekerke. We gebruiken ook één van de bekendste zinnen van dit lied, ‘blij dat je hier bent’, als de slogan voor het hotel resort”.

Luxe voorzieningen
Met het nieuwe hotel resort wordt ingespeeld op de trends rondom luxe en wellness. De faciliteiten zijn hier op afgestemd, zo bevinden zich op het hotel resort onder andere een restaurant, zwembad en wellnessruimte. Recent is besloten dat diverse suites op het hotel resort voorzien van een eigen binnen- of buitenwellness. Hiermee wordt eveneens het beddenaantal verlaagd en komen we tegemoet aan de wensen van omwonenden. Van Schaik vertelt over het toevoegen van meer luxe: “We merken op onze andere resorts en hotels dat de gast van tegenwoordig veel waarde hecht aan luxe en comfort. Mensen willen het tijdens hun vakantie beter en luxer hebben dan thuis. Onze huidige vakantiewoningen met privé wellness zijn erg populair onder zowel investeerders als vakantiegangers. Ook op Dormio Hotel Resort Zoutelande bieden we onze gasten straks de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in hun eigen binnen- of buitenwellness”.

Karakteristieke Zeeuwse stijl
Kenmerkend voor eerdere projecten die door Dormio zijn ontwikkeld is de hoogwaardige bouwkwaliteit en de ligging op een toeristische toplocatie. Daarnaast is de bijzondere vormgeving waarbij inpassing in de omgeving en aansluiting bij lokale architectuur een terugkerend thema op de hotels en resorts van Dormio. Uiteraard is dit ook het geval bij Dormio Hotel Resort Zoutelande. Op het hotel resort bevinden zich vijf karakteristieke Zeeuwse gebouwen van elk drie verdiepingen waarin de suites zich bevinden. Een kenmerkend hoofdgebouw, de Zeeuwse Hoeve, met glazen foyer huisvest de uitgebreide faciliteiten.

Variatie op het bestaande aanbod
Met uitsluitend luxe suites met 1, 2 of 3 slaapkamers is dit hotel resort een nieuwe variatie op het bestaande aanbod accommodaties in Zeeland. Ook binnen het investeringsaanbod van Dormio is dit een uniek type accommodatie. “Dit project is opgezet als hotel resort. Mensen kunnen de service en het comfort van het verblijven in een hotel verwachten, zoals opgemaakte bedden, flexibele verblijfsduren en een ontbijtservice. Maar daarnaast kunnen onze gasten ook genieten van de uitgebreide faciliteiten die passen bij de Dormio resorts”, aldus Don van Schaik.

Aantrekkelijk rendement afkomstig uit verhuur
Investeerders kunnen hun suite zelf gebruiken voor vakanties, daarnaast worden de luxe suites verhuurd door Dormio Resorts & Hotels, de verhuurtak van de organisatie. Door de toeristische aantrekkingskracht van Walcheren, de uitgebreide faciliteiten en de gunstige ligging, verwacht Dormio het gehele jaar een hoge bezetting te realiseren. Dit zorgt voor de investeerders voor een aantrekkelijk rendement.

Veel interesse in vakantiewoning in eigen land
Naast de toenemende interesse in een vakantie in eigen land, ziet Dormio momenteel ook veel animo voor een eigen suite op het nieuw te ontwikkelen hotel resort aan de Zeeuwse kust. Don van Schaik licht toe: “Steeds meer mensen overwegen te investeren in recreatief vastgoed. Sparen op de bank kost door negatieve rente tegenwoordig zelfs geld. Wij merken aan het grote animo voor de suites in Zoutelande dat een eigen vakantiewoning, in dit geval een luxe suite, in Nederland erg gewild is. De verkoop is inmiddels gestart, maar nog voor de officiële start van de verkoop, was een groot deel van de suites reeds gereserveerd door investeerders die een waardevaste investering in eigen land zoeken. Vanzelfsprekend zijn we daar erg verheugd over.”

Overweldigend succes
Na de landelijke lancering van afgelopen weekend zijn wij overweldigd door de vele enthousiaste reacties op ons nieuwe hotel resort aan de Zeeuwse kust. De grote belangstelling heeft er inmiddels toe geleid dat momenteel alle suites gereserveerd zijn. Wilt u op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen van Dormio Hotel Resort Zoutelande of over onze andere (toekomstige) resorts? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief! 

Dormio Hotel Resort Zoutelande

Start verkoop Dormio Hotel Resort Zoutelande

Ander nieuws