Spanje blijft ongekend populaire vakantiebestemming

3 februari 2020 - Dormio Investments

Spanje scoort al jaren hoog in de lijst van populaire vakantiebestemmingen. Ook in 2019 wisten toeristen de weg naar Spanje goed te vinden. Zo goed zelfs dat 2019 werd afgesloten met een recordaantal buitenlandse toeristen.

Het Spaanse Bureau voor de Statistiek (Instituto Nacional de Estadística, INE) heeft vandaag de nieuwe toeristische jaarcijfers bekend gemaakt. In 2019 mocht Spanje maar liefst 83,7 miljoen toeristen verwelkomen, dit was een stijging van 1,1% ten opzichte van het jaar ervoor en een nieuw record. Onder Nederlandse toeristen blijft Spanje een favoriete vakantiebestemming. In totaal hebben ruim 3,7 miljoen Nederlandse toeristen Spanje bezocht in 2019.

De regio Valencia, waar El Campello toe behoort, kreeg in totaal 9,6 miljoen toeristen op bezoek. Dit betekent een stijging van 3,9% ten opzichte van het vorige jaar. Voor u als investeerder is dit goed nieuws: een toeristisch aantrekkelijke regio is natuurlijk erg interessant!

Dormio Resort Costa Blanca

In de regio Valencia, op zo'n 20 minuten van Alicante, verrijst momenteel het spraakmakende Dormio Resort Costa Blanca. Dit viersterren-plus-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen direct aan de zee en met ruime terrassen en hoogwaardige faciliteiten. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten. Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden? Neem contact met ons op of ontmoet ons op de Dormio Roadshow!

Dormio Resort Costa Blanca

Spanje blijft ongekend populaire vakantiebestemming

Ander nieuws