Restaurant Rantrée bekroond met Michelin-ster!

14 januari 2020 - Dormio Investments

Tijdens de presentatie van de nieuwe Michelin Gids 2020 afgelopen maandag heeft Restaurant Rantrée haar eerste Michelin-ster ontvangen! Dit restaurant bevindt zich op de 8e verdieping van Dormio Hotel de Prins van Oranje, onderdeel van Dormio Resort Maastricht.

Jaarlijkse uitreiking Michelin-sterren

Nadat Restaurant Rantrée eerder al door collega Jeune Restaurateurs werd uitgeroepen tot JRE Restaurant van het Jaar, zijn ze nu één van de acht gelukkigen met een eerste Michelin-ster. In totaal staan er dit jaar 111 restaurants in de Michelin Gids, waarvan 2 met drie sterren, 17 met twee sterren en 92 restaurants met één ster.

Felicitaties

Met veel passie en kwaliteit is door eigenaren Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans en het team heel hard gewerkt om wat bijzonders neer te zetten. Namens het gehele team van Dormio feliciteren wij Rantrée van harte met deze terechte erkenning! Don van Schaik, CEO van Dormio Group, verwoordt het als volgt: “We willen Jennifer en Ralph en hun hele team van harte feliciteren met deze erkenning en nodigen iedereen uit om zelf te ervaren wat deze culinaire helden kunnen!” Resort Manager Cees Santifort van Dormio Resort Maastricht voegt hieraan toe: “Rantrée was al een verrijking voor het resort, maar deze ster is een prachtige bekroning!”

Restaurant Rantrée bekroond met Michelin-ster!

Ander nieuws