Positief nieuws uit Duitsland: Resort Eifeler Tor opent haar deuren weer!

14 mei 2020 - Dormio Investments

We zijn blij om te kunnen mededelen dat Resort Eifeler Tor vanaf aanstaande vrijdag 15 mei haar deuren weer mag openen!

In enkele deelstaten in Duitsland, zoals Noordrijn-Westfalen waar Resort Eifeler Tor zich bevindt, zijn de coronamaatregelen versoepeld. Vanaf deze week worden vakantieparken, campings, hotels en restaurants stapsgewijs weer geopend voor het publiek, met inachtneming van uitgebreide voorzorgsmaatregelen. Momenteel geldt de versoepeling alleen voor Duitse inwoners, maar binnenkort zijn ook toeristen weer welkom.

Plan nu een zakelijk boek aan Heimbach tijdens Hemelvaart

Het is wel mogelijk om langs te komen voor een zakelijk bezoek aan Resort Eifeler Tor. Wilt u investeren in dit luxe vakantiepark gelegen in het glooiende landschap van Nationalpark Eifel? U bent van harte welkom voor een rondleiding door het park en een bezichtiging van uw potentiële vakantiewoning. Tijdens Hemelvaart, van 20 t/m 23 mei, staan we u graag persoonlijk te woord, uiteraard met gepaste afstand. Wilt u ook kennis maken met dit prachtige resort? Of wilt u komen proefslapen? We bespreken graag met u de mogelijkheden. Meld u hier aan voor een bezichtiging op locatie of neem telefonisch contact op met onze verkoopspecialist Jan van de Walle. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 48 36 46 33.

Over Resort Eifeler Tor

Direct aan het Nationalpark Eifel bevinden zich de luxe vakantiewoningen van Resort Eifeler Tor. Het park is sfeervol en gemoedelijk opgebouwd en ademt de authentieke sfeer van de Eifel. U heeft volop privacy en een prachtig uitzicht op het dal en de kronkelende rivier de Rur. Op het resort vindt u luxe vakantievilla's voor 6 tot 12 personen en royale appartementen voor 4 tot 10 personen. Daarnaast beschikt het resort over uitgebreide faciliteiten, waaronder een gezellige dorpsstraat met diverse boetiekjes, een supermarkt en een Duits en Italiaans restaurant. U kunt heerlijk ontspannen in het binnen- en buitenzwembad of het wellnesscentrum.

Wenst u meer informatie of wilt u een brochure ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Positief nieuws uit Duitsland: Resort Eifeler Tor opent haar deuren weer!

Ander nieuws