Optimalisatie van onze parel aan de Costa Blanca

30 april 2020 - Dormio Investments

Graag delen we de voortgang van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa met u. Met trots tonen we u de laatste beelden van onze parel aan de Costa Blanca.

Dormio streeft er altijd naar om haar projecten te optimaliseren en te laten aansluiten bij de wensen en behoeften vanuit de markt. Voor nog meer ontspanning en luxe voor u en voor onze gasten, hebben we besloten om extra zwembaden aan het reeds bestaande project toe te voegen. Eén van deze zwembaden bevindt zich bij gebouw Luna. Daarnaast is Dormio Resort Costa Blanca één van de weinige resorts met een verwarmd hoofdzwembad en kinderbad. In het spagedeelte van het resort bevindt zich eveneens een klein zwembad. In deze spapool met bubbelbad kunt u heerlijk relaxen. Zo bent u gedurende het hele jaar verzekerd van zwemplezier! Ook wordt er hard gewerkt aan de mediterrane tuin tussen de twee hoofdgebouwen.

   


Bekijk hier meer foto's van de ontwikkelingen op locatie >>>


Over Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is een viersterren-plus-resort bestaande uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. In dit resort komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten. Meer weten over de investeringsmogelijkheden of een brochure ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Optimalisatie van onze parel aan de Costa Blanca

Ander nieuws