Ontmoet Dormio op de Second Home Beurs Maastricht 2020!

16 december 2019 - Dormio Investments

Het einde van het jaar nadert, heeft u uw goede voornemens voor 2020 al gemaakt? Droomt u ervan om in het nieuwe jaar meer te reizen, meer te genieten of van meer rendement? Laat uw goede voornemens in januari al uitkomen en bezoek ons eind januari op de Second Home Beurs in Maastricht. Wij heten u hier graag van harte welkom!

Wij presenteren: drie interessante projecten op prachtlocaties

Tijdens de Second Home Beurs presenteren wij u graag drie interessante investeringsmogelijkheden op toplocaties! Uiteraard praten we u bij over alle ins en outs van deze resorts. Maak kennis met uw nieuwe droomhuis!

Meld u nu aan!

  • Duitse Eifel: Resort Eifeler Tor

In het glooiende landschap van Nationalpark Eifel met uitzicht op de slingerende rivier de Rur ligt Resort Eifeler Tor. Dit resort bestaat uit luxe, ruime villa’s en appartementen voor 4 tot 12 personen, die nu tijdelijk bijzonder scherp geprijsd zijn. De gunstige ligging in combinatie met de vele faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, een wellnesscentrum, restaurants, boetiekjes én een eigen bierbrouwerij, maken Resort Eifeler Tor een aantrekkelijke vakantiebestemming en dus een interessante investeringsmogelijkheid!

Speciale beursactie: gratis verblijf in Resort Eifeler Tor!

Profiteer als bezoeker van de Second Home Beurs Maastricht van onze speciale beursactie! Indien u op de beurs een optie neemt op één van de vakantiewoningen van Resort Eifeler Tor, krijgt u een gratis weekendverblijf in dat type woning cadeau!* Uw bezoek aan de beurs wordt dus nog aangenamer: vanaf de beurs in Maastricht rijdt u in nog geen 1,5 uur rechtstreeks door naar Resort Eifeler Tor voor een heerlijk weekendje weg! Pak dus uw koffer in en maak direct kennis met de vakantiewoning van uw keuze. 

 

  • Franse Opaalkust: Dormio Resort Berck-sur-Mer

Op slechts 4 uur rijden van Utrecht ligt Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust. Deze regio kenmerkt zich door haar indrukwekkende duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. In de zomer van 2020 wordt het resort uitgebreid met royale strandwoningen, appartementen en diverse faciliteiten. Wordt u eigenaar van één van deze splinternieuwe vakantiewoningen?

 

  • Spaanse Costa Blanca: Dormio Resort Costa Blanca

Direct aan het strand van de Costa Blanca verrijst momenteel het nieuwste Dormio resort! Het viersterren plus Dormio Resort Costa Blanca bestaat uit 127 luxe appartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort met zeezicht biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

Vakantiewoning kopen in Duitsland, Frankrijk of Spanje

Over de Second Home Beurs

Op 25 en 26 januari vindt in MECC Maastricht de Second Home Beurs plaats. Op deze beurs maakt u kennis met diverse mogelijkheden voor vakantiewoningen én kunt u zich laten informeren tijdens gratis seminars. Tal van experts staan klaar om uw vragen over de praktische, juridische of fiscale zaken van een vakantiewoning te beantwoorden. Het is dé beurs voor iedereen die zich oriënteert op het investeren in een vakantiewoning.

Gratis toegangskaarten

Laat u inspireren op de Second Home Beurs in Maastricht! We nodigen u van harte uit voor een bezoek. Als relatie van Dormio krijgt u gratis toegangskaarten. Meld u hier aan!

Ontmoet Dormio op de Second Home Beurs Maastricht!

* Verblijf is op basis van beschikbaarheid in het gekozen woning type of een vergelijkbaar type. Geldig voor 2 overnachtingen met aankomstdatum op 25 of 26 januari 2020.

Ontmoet Dormio op de Second Home Beurs Maastricht 2020!

Ander nieuws