Ongekende drukte in vakantieparken in het zomerseizoen

21 augustus 2020 - Dormio Investments

In het voorjaar leek het alsof de recreatiemarkt afstormde op een rampjaar vanwege de coronamaatregelen. Dankzij de fantastische zomertemperaturen in ons eigen land hebben veel vakantieparken en campings echter een flinke inhaalslag kunnen maken en lijkt het kalenderjaar niet verloren, zo schrijft het FD.

Vakantie in eigen land is vanwege de huidige omstandigheden erg populair. Mensen die anders wellicht een verre reis hadden gemaakt kiezen voor een vakantie dichtbij huis. Ook in andere landen in Europa genieten veel mensen van vakantie in eigen land.

Tevens zijn er mensen die ook dit jaar heerlijk hebben genoten van een vakantie over de grens. De toerismesector lijkt daarmee het hoofd boven water te houden. De zomeromzet van 2020 ligt volgens sectoranalist Stef Driessen van ABN AMRO zelfs 32% hoger dan die van vorig jaar. De verwachting is dat deze tendens voorlopig zal aanhouden. Dit maakt het investeren in een vakantiewoning extra interessant. Mensen die hun geld beleggen in een renderende vakantiewoning ontvangen immers aantrekkelijke maandelijkse huurbetalingen.

Ook bij Dormio merken we dat onze hoogwaardige vakantieresorts erg populair zijn dit jaar. Via Dormio Holidays kiezen mensen voor een aangenaam verblijf dichtbij huis. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen vakantiewoning? Bekijk hier ons aanbod.

 

Bron: Het Financieele Dagblad

Ongekende drukte in vakantieparken in het zomerseizoen

Ander nieuws