Najaarseditie Second Home Beurs Utrecht geannuleerd

23 september 2020 - Dormio Investments

Waar wij eerder al aangaven dit jaar niet aanwezig te zijn op de Second Home Beurs in Utrecht, heeft nu ook de organisator van de Second Home Beurzen in Nederland en België de eerstvolgende editie van het vastgoedevenement geannuleerd.

Van 2 tot en met 4 oktober 2020 zou de Second Home Beurs terugkeren naar de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie stelt echter dat de veiligheid van haar exposanten en bezoekers niet kan worden gegarandeerd vanwege het toenemende besmettingsniveau in de regio. Ook de toenemende hoeveelheid landen die op code oranje en code rood staan, zorgt voor een beperkte mate van verscheidenheid aan vastgoedproducten.

Edities 2021 gaan door volgens planning

De Second Home Beurs edities in 2021 gaan vooralsnog gewoon door volgens planning. De eerstvolgende editie vindt plaats op 23-24 januari in Maastricht. Ook wij hopen hier komend jaar weer aanwezig te kunnen zijn. Voor nu ligt de focus op het indammen van het coronavirus en ervoor zorgen dat iedereen in goede gezondheid verkeert.

Wilt u kennismaken van onze vakantiewoningen?
Uiteraard staan we u in de tussentijd graag te woord over uw potentiële vakantiewoning in het binnen- of buitenland. Ook organiseren wij regelmatig kleinschalige evenementen met gepaste afstand en maken onze verkopers graag een vrijblijvende (bel)afspraak met u.

Neem nu contact met ons op!

Najaarseditie Second Home Beurs Utrecht geannuleerd

Ander nieuws