Maak kennis met Dormio op Second Home Beurs in Utrecht!

2 maart 2020 - Dormio Investments

Droomt u ook van een vakantiehuis op een prachtige locatie? Een droomhuis waar u zelf uw vakantie kunt doorbrengen én waar u een interessant rendement op haalt? Bezoek op 13, 14 of 15 maart 2020 de Second Home Beurs in Utrecht en laat uw dromen uitkomen!

Maak kennis met 6 verschillende projecten

Uiteraard is Dormio ook dit jaar weer aanwezig op de Second Home Beurs. Dit keer zelfs met 2 uitgebreide stands waar op we u maar liefst 6 verschillende projecten presenteren. Van heerlijke strandappartementen tot luxe vakantiewoningen in de Franse Alpen, voor ieder wat wils! De belangrijkste overeenkomst tussen deze projecten: de luxe resorts bevinden zich op een toeristische toplocatie! Meld u hier gratis aan

Nieuw: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Op de Second Home Beurs presenteren wij u vol trots ons nieuwste project. Op loopafstand van de schone, brede stranden van de Zeeuwse kust verrijst Dormio Resort Nieuwvliet-Bad! Dit luxe vakantieresort biedt een gevarieerd woningaanbod met woningen in verschillende groottes geschikt voor 2 tot 20 personen. Laat u tijdens de Second Home Beurs bijpraten over het project, de locatie, de woningen en de interessante verhuurmogelijkheden. 

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

 

Wij presenteren u, naast Dormio Resort Nieuwvliet-Bad, graag onderstaande projecten:

 

 • Spaanse Costa Blanca: Dormio Resort Costa Blanca
  Direct aan het strand van de Costa Blanca verrijst Dormio Resort Costa Blanca.Dit viersterren plus resort bestaat uit 126 luxe appartementen met ruime terrassen en adembenemend zeezicht en zeer hoogwaardige faciliteiten.
 • Franse Alpen: Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif
  In het sfeervolle Flaine vindt u, op 1.850 meter hoogte, de ruime, luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Deze accommodaties voor 2 tot 12 personen bieden een spectaculair uitzicht op de omgeving!
 • Franse Alpen: Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc
  Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc is gelegen in de betoverende vallei van Vallorcine aan de voet van de Mont Blanc. Als u hier een luxe 4-sterren-appartement voor 2 tot 10 personen koopt, weten wij zeker dat u zich er direct thuis voelt.
 • Franse Opaalkust: Dormio Resort Berck-sur-Mer
  Heeft u er altijd al van gedroomd om een vakantiewoning aan de Franse kust te kopen? Aan de romantische Opaalkust ligt Dormio Resort Berck-sur-Mer. De luxe strandwoningen en appartementen hebben een unieke ligging in het duingebied.
 • Duitse Eifel: Resort Eifeler Tor
  In het glooiende landschap van Nationalpark Eifel met uitzicht op de Rur ligt Resort Eifeler Tor. Dit resort bestaat uit luxe, ruime villa's en appartementen voor 4 tot 12 personen, die nu tijdelijk bijzonder scherp geprijsd zijn.

 

Meld u gratis aan!

Laat u inspireren op de Second Home Beurs in Utrecht! We nodigen u van harte uit voor een bezoek. Als relatie van Dormio krijgt u gratis toegangskaarten. Meld u nu aan!

Meld u nu gratis aan voor Second Home Utrecht!

Maak kennis met Dormio op Second Home Beurs in Utrecht!

Ander nieuws