Enorme belangstelling voor Dormio Infodagen in Hoofddorp en Eindhoven

17 september 2020 - Dormio Investments

Afgelopen weekend stonden wij geïnteresseerden te woord over de investeringsmogelijkheden van onze luxe vakantiewoningen op toeristische toplocaties. Graag blikken we met u terug op twee succesvolle Dormio Infodagen.

Met gepaste afstand en op afspraak hebben onze verkoopspecialisten velen van u te woord gestaan in Van der Valk Hoofddorp en Eindhoven. Voor deze editie van de Dormio Infodagen hebben we een uitzonderlijke hoeveelheid aanmeldingen mogen ontvangen; beide dagen zaten vol! Voorafgaand aan de infodagen zijn afspraken gemaakt met geïnteresseerden, waardoor iedere verkoopspecialist uitgebreid de tijd had om persoonlijk alle vragen te beantwoorden. Aan de hand van onze maquettes en videopresentaties kon men kennismaken met onze projecten in binnen- en buitenland:


Was het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen of heeft u ons gemist?

We staan u alsnog graag te woord over waardevast investeren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze verkoopspecialisten bespreken graag met u de mogelijkheden. Zo kunnen wij ook bij u thuis langskomen en organiseren we tevens (digitale) bezichtigingsreizen.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Enorme belangstelling voor Dormio Infodagen in Hoofddorp en Eindhoven

Ander nieuws