Dormio niet naar Second Home Beurs Utrecht

17 september 2020 - Dormio Investments

Dormio blijft focussen op kleinschalige evenementen en slaat de eerstvolgende editie van de Second Home Beurs in Utrecht over.

Het organiseren en bijwonen van grotere evenementen wordt bemoeilijkt vanwege het coronavirus. De afgelopen maanden hebben wij ingezet op persoonlijke (bel)afspraken en kleinschalige evenementen op afspraak. Uiteraard hebben we daarbij de RIVM-richtlijnen in stand gehouden. Er blijkt nog steeds veel animo te zijn voor kleinschalige evenementen, mensen lijken hier de voorkeur aan te geven. Zo wordt één-op-één contact tijdens onze Dormio Infodagen door onze relaties als zeer prettig ervaren.

Succesvolle Dormio Infodagen
De afgelopen Dormio Infodagen die wij hebben georganiseerd op verschillende locaties in het land, waren een groot succes! Onze verkoopspecialisten staan hier geïnteresseerden te woord over de investeringsmogelijkheden voor een tweede huis in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Spanje. Op deze manier hopen wij geïnteresseerden ook in deze onzekere tijden een veilige en prettige omgeving aan te bieden. Lees hier meer over de laatste editie van de Dormio Infodagen.

Dormio niet naar Second Home Beurs Utrecht
Vanwege de huidige situatie en het enorme succes van onze kleinschalige evenementen hebben wij besloten om de eerstvolgende editie van de Second Home Beurs over te slaan, welke plaatsvindt in de Jaarbeurs van 2 tot en met 4 oktober. Om onze klanten wel te woord te kunnen staan zullen wij voorlopig blijven focussen op onze Dormio Infodagen.

Wilt u kennismaken met onze vakantiewoningen?
Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor een eerstvolgende editie van de Dormio Infodagen. Wilt u liever een persoonlijke afspraak bij u thuis inplannen? Ook dat is mogelijk!

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Foto: Second Home Beurs Maastricht - januari 2020

Dormio niet naar Second Home Beurs Utrecht

Ander nieuws