Dormio introduceert 3D maquette

24 april 2020 - Dormio Investments

Met trots presenteren we u Dormio Resort Nieuwvliet-Bad nu ook als 3D maquette. Maak vanuit huis kennis met het nieuwste Dormio resort aan de Noordzeekust. Bekijk het project, de locatie en de verschillende woningtypes.

Bekijk hier de maquette in 3D!

Aan de hand van dronefoto’s is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in kaart gebracht. Het resort is ingetekend op het perceel waar dit luxueuze resort gerealiseerd gaat worden. Klik op de woningen om het aanzicht en de kenmerken te zien. De nummers op de maquette vindt u terug in de prijslijst. Wilt u de prijslijst ontvangen of wenst u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

 

Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Op loopafstand van de kust in Zeeland wordt in Nieuwvliet-Bad het nieuwste Dormio Resort gerealiseerd. Dit luxueuze resort met 124 vakantiewoningen biedt vakantiegenot voor jong en oud. U kunt er optimaal genieten van de Noordzeekust in Zeeland met haar prachtige stranden! De woningen zijn gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de woningen direct aan het water ligt. Door het vele water in het gebied is er veel open ruimte met lange zichtlijnen. De vakantiewoningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad bieden variatie op het reeds bestaande aanbod in de regio. Ze worden aangeboden in verschillende groottes en thema’s. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten.

Dormio introduceert 3D maquette

Ander nieuws