Dormio bij Volvo Ocean Race

14 juni 2018 - Dormio Investments

Na ruim acht maanden varen over 45.000 zeemijlen is 24 juni in Den Haag de Volvo Ocean Race gefinisht, de grootste en zwaarste zeilrace ter wereld. Het is voor het eerst in de historie dat deze legendarisch race in Nederland eindigt. Daarom staat de haven van Scheveningen van 24 juni acht dagen lang in het teken van de Volvo Ocean Race en watersport met tal van watersportactiviteiten, zeilwedstrijden en heel veel entertainment. Dormio is er alle dagen bij. U ook?

Wereldwijd zullen de ogen van alle zeilliefhebbers op Nederland zijn gericht zijn na het aanmeren van de boten in de haven van Scheveningen. Carolijn Brouwer heeft als eerste Nederlandse vrouw ooit de Volvo Ocean Race gewonnen. De Leidse behoorde tot de bemanning van het Chinese Dongfeng-team. Wij zijn er trots op dat we in de ‘Race Village’ aanwezig mogen zijn. Wij nodigen u uit om dit spektakel samen met ons te bezoeken. 


Beleef de Volvo Ocean Race!
Tot en met zondag 1 juli zijn er in de haven van Scheveningen en op het sportstrand dagelijks vele demonstraties, exposities, optredens en festiviteiten, voor jong en oud

  • Bekijk de boten in de ‘Race Village’
  • Ervaar hoe het is om aan de Ocean Race mee te doen in de ‘Race Boat Experience’.
  • Er zijn diverse zeilwedstrijden in de haven en voor de kust
  • Innovatieve bedrijven presenteren zich in het ‘Innovation Pavilion’ met nieuwe, slimme vindingen die de wereld én het milieu verbeteren
  • Laat u culinair verrassen in de foodcourt
  • De vijf Nederlandse Ocean Race-deelnemers vertellen over hun race 


Met Dormio op koers naar een goed rendement
Bezoek onze Dormio stand in de Expo van de ‘Race Village’ waar wij onze all season resorts en vakantiewoningen uitgebreid presenteren. Laat u informeren over hoe u op een goed rendement kunt afkoersen door de aankoop van een vakantiewoning voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie daarvan. De verhuurrendementen laten de voorbije periode een zeer gunstige ontwikkeling zien. Die boot wilt u toch niet missen?

Verloting

Bovendien doet u met uw bezoek aan onze stand automatisch mee aan de verloting van een Volvo Ocean Race jack, t-shirt en sporttas (foto 2 hieronder).


Deelnemende resorts

U vindt ons in stand 40 van de Expo van 11.00-20.00 uur 

(Zie de plattegrond (foto 1) hieronder)

 

Gratis toegang

Wij zien u graag  ij de Dormio Stand. De toegang is alle dagen gratis.

 

Afspraak maken

Wilt een tijdens de Volvo Ocean Race een afspraak maken met onze verkoopadviseur? Dat kan natuurlijk. Klik hier om een afspraak te afspraak in te plannen.

 

Bereikbaarheid

Vanwege de te verwachten drukte adviseren wij u om met het openbaar vervoer naar Den Haag te reizen. Klik op deze link voor alle informatie over de bereikbaarheid van de 'Finish'.