De opening van Dormio Resort Costa Blanca komt steeds dichterbij!

22 mei 2020 - Dormio Investments

Dormio Resort Costa Blanca nadert haar voltooiing, bekijk snel de laatste update.

Dormio Resort Costa Blanca nadert haar voltooiing. Vanwege de door de Spaanse overheid getroffen maatregelen heeft de bouw slechts lichte vertraging opgelopen. Inmiddels gaat de bouw onverminderd door en wordt er hard gewerkt aan de afronding van dit prachtige project. Zo is de boulevard aangesloten op het resort, voorzien van groen en wordt er gewerkt aan de afwerking van het kleine zwembad aan zee. Ook zijn er zonnepalen geplaatst ten behoeve van de verwarming van het grote zwembad. Naar verwachting is het resort eind juni 2020 gereed.

     

Bekijk hier meer foto's van de ontwikkelingen op locatie >>>

De eerste appartementen worden ingericht
Gelukkig mogen transporten door de EU gewoon plaatsvinden. De eerste ladingen van het inventaris zijn reeds op locatie gearriveerd en er is gestart met de inrichting van de appartementen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en delen dan ook graag met u de voortgang.

Over Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa
Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is een viersterren-plus-resort bestaande uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. In dit resort komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten. Meer weten over de investeringsmogelijkheden of een brochure ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

De opening van Dormio Resort Costa Blanca komt steeds dichterbij!

Ander nieuws