De laatste ontwikkelingen van de luxe Mastervilla’s in Maastricht

8 mei 2020 - Dormio Investments

Graag tonen we u de voortgang op de bouw van onze exclusieve mastervilla's op Dormio Resort Maastricht.

Binnen de stadsgrenzen van Maastricht opent binnenkort een compleet nieuwe villawijk; de splinternieuwe mastervilla’s van Dormio Resort Maastricht zijn bijna gereed! Bekijk hier de voortgang op de bouw.

Diverse luxe villa’s zijn uitgerust met privé wellness en bieden gasten alle luxe, comfort en privacy in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Een populair project, alle woningen van dit exclusieve project zijn reeds verkocht. De verhuur voor deze woningen gaat via Dormio Holidays. Om de exclusiviteit van de villa’s te benadrukken is hiervoor onlangs een speciale website gelanceerd, deze bekijkt u hier.

Eind deze zomer volgt de bouw van Dormio Castellum. We houden u uiteraard graag op de hoogte!  

Over Dormio Resort Maastricht
Dormio Resort Maastricht is het meest luxueuze vakantiepark van Nederland met een breed aanbod aan luxe vakantiewoningen. Op slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof geniet u van luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht. De laatste fase van de ontwikkeling van Dormio Resort Maastricht is de realisatie van Castellum, een luxe spa-wellnescentrum met aangrenzend drie appartementsgebouwen met bourgondische appartementen en penthouses.

Meer weten of een brochure ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

De laatste ontwikkelingen van de luxe Mastervilla’s in Maastricht

Ander nieuws