Bezoek onze Dormio Infodagen in Den Haag of Utrecht

18 juni 2020 - Dormio Investments

Onze Infodagen zijn hét moment om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze resorts op toeristische toplocaties en de uitgebreide investeringsmogelijkheden.

Wegens groot succes van de afgelopen Infodagen volgt er een nieuwe editie op 27 juni bij Hotel Van der Valk Den Haag en op 28 juni bij Hotel Van der Valk Utrecht. Ook bij deze editie houden wij rekening met de RIVM-richtlijnen, dus u bent verzekerd van een veilige ontmoetingsplek met gepaste afstand. Komt u ook langs? Meld u dan nu gratis aan!

Bent u op zoek naar een vakantiewoning dichtbij huis of juist in de Franse Alpen of onder de Spaanse zon? Onze verkoopspecialisten praten u graag bij over ons aanbod van luxe vakantiewoningen in binnen- en buitenland. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tijdens de Dormio Infodagen presenteren we u onze luxe projecten aan de hand van (3D) maquettes, foto’s en videopresentaties. Zo krijgt u een realistich beeld van onze projecten! Onze experts vertellen u met gepaste afstand graag meer over de investeringsmogelijkheden van de volgende projecten op toplocaties in Europa:

Praktische informatie

U bent van harte welkom op de Dormio Infodagen! Meld u hier kosteloos aan.

Infodag Den Haag-Nootdorp
Datum: Zaterdag 27 juni 2020
Tijdstip: 11:00 - 16:00
Locatie: Van der Valk Den Haag-Nootdorp
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp
Kosten: gratis
Let op: uitsluitend op aanmelding

Infodag Utrecht
Datum: Zondag 28 juni 2020
Tijdstip: 11:00 – 16:00
Locatie: Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht
Kosten: gratis
Let op: uitsluitend op aanmelding

Meld u nu geheel vrijblijvend aan voor de Dormio Infodagen!

Bezoek onze Dormio Infodagen in Den Haag of Utrecht

Ander nieuws